SEGRE

SUV de Hyundai, amb sis sistemes de propulsió

La gamma consta de cinc models, que ofereixen més de 60 variants i 16 motoritzacions diferents.

SUV de Hyundai, amb sis sistemes de propulsió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hyundai és l’única marca del món que disposa de les cinc tecnologies elèctriques. I la seua gamma SUV gaudeix de quatre (híbrida, híbrida de 48 V, elèctrica i de pila de combustible d’hidrogen), més les opcions amb motor de combustió gasolina o dièsel.

Hyundai disposa d’una de les gammes SUV més completes del mercat, amb cinc models (i20 Active, Kona, Tucson, Santa Fe i Nexo) que ofereixen més de seixanta variants i setze motoritzacions diferents, així com canvi manual, de doble embragatge i automàtic, i cinc i set places.

En aquest sentit, el 2018 va presentar el Nexo, el primer automòbil de pila de combustible matriculat a Espanya. Un tret distintiu és la seua autonomia, la millor tant dels vehicles amb pila de combustible com del segment elèctric: 666 quilòmetres (WLTP), amb un temps d’ompliment del dipòsit de només 5 minuts.

Amb una potència màxima de 163 CV, accelera de 0 a 100 km/h en 9,2 segons i assoleix una velocitat màxima de 179 km/h, les millors xifres d’un vehicle de la seua classe.

tracking