SEGRE

Toyota impulsa iniciatives per combatre el coronavirus

La contribució de Toyota España s'ha materialitzat principalment en el marc de la campanya #YoCedoMiCoche.

Toyota impulsa iniciatives per combatre el coronavirus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toyota ha posat en marxa nombroses iniciatives a tot Europa per respondre davant de la pandèmia per coronavirus, donant prioritat al suport als serveis i professionals sanitaris i d’emergències.

La contribució de Toyota España s’ha materialitzat principalment en el marc de la campanya #YoCedoMiCoche, amb la posada a disposició de la seua flota corporativa a tot tipus d’entitats, una iniciativa a què s’ha sumat la seua xarxa de concessionaris. Així, en menys d’un mes ja s’han cedit 70 vehicles a entitats com Protecció Civil, Creu Roja, Bombers i altres serveis d’emergències, fundacions, ONG, ajuntaments hospitals i policies locals.

Per la seua part, Toyota Financial Services (TFS) ha posat en marxa un pla per prorrogar els contractes de rènting de manera que el canvi o devolució dels vehicles es dugui a terme una vegada finalitzi l’estat d’alarma. A més, proposa estudiar cas per cas la possibilitat d’ajornar les quotes mensuals d’abril i maig, que hauran d’abonar-se posteriorment sense penalització i sense haver de prolongar-se el contracte.

tracking