SEGRE

L'Skoda Octavia combina màxima resistència amb baix pes

Skoda llançarà la quarta generació del seu model Octavia al mercat espanyol, que arribarà amb dos variants, una versió berlina i una altra de combi,

L'Skoda Octavia combina màxima resistència amb baix pes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Skoda llançarà al juny la quarta generació del seu model Octavia al mercat espanyol, que arribarà amb dos variants, una versió berlina i una altra de combi, i equiparà inicialment motors de fins a 150 CV.

Amb una puntuació màxima de cinc estrelles en el test Euro NCAP, el nou Skoda Octavia és un dels vehicles més segurs de la seua categoria.

Un factor clau que contribueix a aquest positiu resultat és la barreja intel·ligent de diferents materials.

En la quarta generació del best seller de Skoda, més del 20% de la carrosseria està feta d’acer d’ultra alta resistència format en calent. Gairebé un 14% de l’estructura també es compon d’acer d’ultra alta resistència i acer multifàsic.

Tot plegat garanteix una excel·lent estabilitat i seguretat, combinades amb un baix pes, cosa que permet estalviar combustible.

A tall d’exemple, en la quarta generació de l’Octavia, Skoda ha tornat a incrementar la rigidesa torsional dinàmica respecte al model anterior. El resultat és que el confort durant la conducció ha assolit un nivell encara més gran que abans.

tracking