SEGRE

Volkswagen T-Roc Cabrio, llibertat sense límits

Batejat com el primer SUV compacte descapotable, ja està a la venda.

Volkswagen T-Roc Cabrio, llibertat sense límits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volkswagen proposa un buf d’aire fresc en el segment dels SUV. Llança el T-Roc Cabrio, el primer compacte descapotable en aquest segment. Per això, reuneix el millor de dos mons, la robustesa d’un totcamí i l’experiència de conducció d’un càbrio.

Amb una estructura 2+2, els passatgers se situen en una posició més elevada que els permet una millor visió. Si ho volen, estan a bon recer, gràcies a una capota de tela que es desplega en 9 segons i es tanca en 11, fins a 30 km/h.

Fins i tot a cel obert, i si es produeix una bolcada, els passatgers estan segurs gràcies a un sistema ubicat sota els seients posteriors. I permanentment connectats amb l’entorn mitjançant els serveis de Volkswagen Me.

A aquests s’afegeix opcionalment també el quadre d’instruments Digital Cockpit, que ofereix informació en el camp visual del conductor, així com el sistema d’infoentreteniment Discover Media, que inclou a més un mòdul de trucada d’emergència.

Propulsen el descapotable dos motors TSI, de 115 i 150 CV, ambdós acoblats a la tracció davantera. I si bé es combina amb caixa de 6 velocitats, també està disponible amb canvi DSG.

Els Front Assist, amb frenada d’emergència a la ciutat o detecció de vianants, i Lane Assist, que avisa de la sortida de carril, són també un equipament estàndard, així com les llantes d’aliatge de 17”.

El T-Roc Cabrio conquerirà les carreteres amb dos línies d’equipament, la Style, orientada al disseny, i l’R-Line, amb un caràcter marcadament esportiu. El vehicle ja està a la venda.

tracking