SEGRE
El model està disponible amb dos motors: un 1.0 MPi amb 67 CV i un 1.2 MPi amb 84 CV de potència.

Hyundai i10, esperit jove

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fer la mobilitat més assequible. És el repte que assumeix el nou Hyundai i10, que incorporarà una nova versió Line a partir de l’estiu.

A favor de l’i10 juga un nou disseny dinàmic i elegant que il·lustra la seua naturalesa àgil, així com un equipament de seguretat i connectivitat líder en la seua classe.

Superfícies suaus i línies definides contrasten en un model en el qual destaca l’àmplia graella davantera esportiva, amb llums diürns led redons. A l’accedir a l’interior, s’aprecia l’amplada addicional, que li permet acollir còmodament fins a cinc passatgers. I el seu equipatge, amb un volum de 252 litres, es troba entre els millors del seu segment. Respirant ambient juvenil i declinat en tres colors, sobresurt un gran plafó decoratiu al tablier amb un patró 3D en forma de bresca.

El model està disponible amb dos motors: un 1.0 MPi de tres cilindres amb 67 CV i un 1.2 MPi de quatre cilindres amb 84 CV de potència. Tots dos motors estan disponibles amb dos opcions de transmissió: una de manual de cinc velocitats i una de manual automatitzada (AMT) de cinc velocitats.

Un tret distintiu és una connectivitat líder en la seua classe, amb una gamma de funcions de tecnologia avançada integrades a una pantalla tàctil a color de vuit polzades, la més gran en el segment A. La seguretat no es queda enrere. Per això està equipat amb les més avançades funcions Hyundai SmartSense, incloent-hi el sistema d’avís de col·lisió frontal (FCA) i l’assistent de llums llargs (HBA). El nou model i10 està disponible amb càmera de visió posterior i amb sensors d’estacionament dissenyats per ajudar els conductors en les maniobres d’aparcament.

Versió N Line. Està previst que a començaments d’estiu arribi al mercat la versió dinàmica N Line, amb exclusius para-xocs esportius, graella específica i un interior inspirat en la línia N. Compta amb un exclusiu motor 1.0 TGi amb 100 CV.

Bluelink. Utilitza la telemàtica per transferir dades en temps real, com per exemple informació sobre el temps i el trànsit, així com actualitzacions d’aparcaments i informació sobre gasolineres i estacions de càrrega, inclosos els preus.

tracking