SEGRE

Peugeot llançarà la fugoneta Expert en versió elèctrica

Disposa de fins a 330 quilòmetres d'autonomia.

Peugeot llançarà la fugoneta Expert en versió elèctrica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Peugeot llançarà a Europa el segon semestre d’aquest any l’e-Expert, la versió elèctrica del seu vehicle comercial Expert, que disposa de fins a 330 quilòmetres d’autonomia i una càrrega útil màxima de fins a 1.275 quilograms. Tenint en compte que gairebé el 80% dels conductors de vehicles comercials recorre de mitjana menys de 200 quilòmetres diaris, aquest furgó compacte ofereix avantatges.

Amb tres longituds diferents (Compact, de 4,6 metres; Standard, de 4,9 metres i Long, de 5,30 metres) i doble cabina amb cinc o sis places fixes, l’e-Expert té una altura d’1,90 metres que li permeten accedir a la majoria dels aparcaments. Es tracta del primer vehicle de la firma que ofereix dos possibilitats en autonomia.

Segons les necessitats, les seues bateries d’ions poden assolir 230 o 330 quilòmetres en mode elèctric. Amb 136 CV, assoleix una velocitat de 130 km/h i accelera de 0 a 100 km/h en 13,1 segons. En capacitat de càrrega, el volum útil és de fins a 6,6 m3. A l’interior llueixen canvis com un quadre analògic adaptat, un software adaptat a la pantalla tàctil, un comandament per a la caixa de canvis específic, un selector per als modes de conducció i la inclusió d’un fre d’estacionament elèctric.

tracking