SEGRE

Volvo renova els XC60 amb motors elèctrics i híbrids endollables

Dotada amb un gran equipament, la nova gamma ja està disponible per realitzar comandes.

Volvo renova els XC60 amb motors elèctrics i híbrids endollables

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volvo renova el SUV XC60, per consolidar el seu domini en el segment prèmium de mida mitjana. Basada en la plataforma SPA, la nova gamma està composta per 32 versions i ofereix motoritzacions dièsel, Mild Hybrid gasolina i dièsel, i híbrides endollables, que conformen una oferta única.

En aquest sentit, estrena la gamma Recharge, que aglutina tots els Volvo recarregables amb motor totalment elèctric o híbrid endollable. Amb això, la marca pretén incentivar els conductors de cotxes híbrids endollables perquè utilitzin el mode Pure (elèctric pur) sempre que sigui possible. De fet, Volvo Cars és l’únic fabricant del sector que ofereix una variant endollable de tots els models de la seua gamma 40.

La gamma XC60 Recharge estarà composta pel ja conegut T8 Twin de 303 CV i el nou T6 Twin, que incorpora una mecànica híbrida endollable de 253 CV. Les dos variants estaran disponibles amb dos nivells d’equipament interior i dos d’exterior: Inscription i R-Design.

D’altra banda, el l’XC60 D3 de 150 CV està disponible amb canvi manual, i l’XC60 D4 de 190 CV es comercialitza amb canvi automàtic en la versió amb tracció davantera i amb canvi manual en la variant AWD de tracció total. Completen l’oferta dièsel les versions Mild Hybrid XC60 B4 de 197 CV i el XC60 B5 de 235 CV, les dos amb canvi automàtic i tracció total AWD.

L’única variant amb motorització de gasolina Mild Hybrid és l’XC60 B4 de 197 CV.

El nou XC60 introdueix el concepte Interior Rooms, amb diferents combinacions de tapisseries i insercions decoratives. Altres millores inclouen una pantalla Head Up Display més nítida i de més contrast o un USB-C de doble entrada i millores a l’equip de so. A més a més, s’introdueix a la gamma XC60 la Care Key o Clau de Protecció, que permet a més una configuració de velocitat màxima.

City Safety. Inclou un sistema d’ajuda a la direcció que s’activa si amb l’aplicació automàtica dels frens no n’hi hagués prou per evitar la col·lisió. Ajuda a evitar l’impacte amb cotxes, persones i animals grans i s’activa entre 50 i 100 km/h.

Altres dispositius. En seguretat activa i passiva, inclou de sèrie coixins de seguretat frontals, genoll i laterals i sostre, control electrònic d’estabilitat (ESC), RSC (Control d’Estabilitat Antigir) o advertència de canvi de carril i control alerta del conductor.

tracking