SEGRE

Nova gamma Peugeot 308 amb i-Cockpit digital

Estarà disponible amb un nou color blau i llantes d'alumini.

Nova gamma Peugeot 308 amb i-Cockpit digital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Peugeot 308 es posa al dia en la seua col·lecció 2020, després de més d’1,5 milions de vehicles produïts i 43 premis a tot el món. Un nou color Blau Vertigen i noves llantes d’alumini ja estan disponibles. A l’interior del vehicle, el tablier compta amb un i-Cockpit® 100% digital i una pantalla central capacitiva amb acabat glossy o aspecte brillant.

En el millor nivell del segment C pel que fa a l’equilibri confort-comportament, el 308 ofereix motors gasolina i dièsel eficients, amb emissions reduïdes de CO2 que arranquen en els 95 g/km i compleixen la reglamentació Euro 6.

Per la seua banda, estrena una nova estructura de gamma amb tres nivells d’acabat amb, en cadascun d’aquests, un complement d’equipaments.

A més, disposa d’una completa oferta de funcions d’ajuda a la conducció, digna de segments superiors. Inclou regulador de velocitat actiu amb funció Stop i instruccions ajustables de distància de seguretat.

També la Visiopark amb càmera posterior de 180º i funció Park Assist, el fre automàtic d’emergència d’última generació o l’alerta activa de canvi involuntari de carril (o de voral), amb correcció de trajectòria des de 65 km/h.

tracking