SEGRE
Dissenyat i posat a punt a Martorell, la nova versió del SUV compacte respon a l'actual llenguatge de disseny de Seat.

Seat Ateca, totalment connectat i segur

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seat Ateca es renova amb una versió que aporta una estètica més atractiva, l’última tecnologia en seguretat i confort i motors encara més eficients. Amb això reforça l’atractiu del SUV compacte, tot un èxit de vendes, com acrediten les més de 300.000 unitats matriculades.

Fidel al nou llenguatge de disseny de Seat, el frontal estrena fisonomia, a l’afegir un para-xocs i full led davanters. A la part posterior, un nou para-xocs i els fars led amb intermitents dinàmics reforcen l’aspecte robust de l’Ateca, que guanya longitud.

A l’interior, exhibeix un habitacle elegant i refinat. Hi destaca el quadre de comandaments digital, que permet personalitzar la informació per gestionar-la de forma més intuïtiva.

D’altra banda, està totalment connectat gràcies a incorporar a bord serveis online, tecnologia Full Link mitjançant accés sense fil, i Seat Connect, una vegada fora del cotxe.

A més, el reconeixement de veu permet interactuar amb la pantalla d’infoentreteniment de 32 cm utilitzant un llenguatge natural.

No desentona el confort, al disposar de volant calefactat, reglatge elèctric del seient del conductor o assistent de remolc. Capítol a part mereix el parabrisa, amb un recobriment que pot descongelar-se en 2 o 3 minuts, i que no provoca reflexos, amb la qual cosa no molesta el conductor.

Les novetats es conjuguen amb múltiples acabats, com l’X-perience, idoni per disfrutar d’experiències fora pista. Nous para-xocs, passos de roda i motllures reforcen aquest caràcter off road. S’afegeix als ja coneguts Reference, Style i FR.

Sigui quin sigui l’acabat, el propulsaran 8 possibles motors, tant gasolina com dièsel, amb potències d’entre 110 i 190 CV, més eficients i amb emissions més baixes. S’associen a caixa de canvis manual, DSG de doble embragatge o integral 4Drive. El nou vehicle ha estat dissenyat a Martorell.

Seat Connect. A l’estar proveït amb l’eSIM, l’usuari de l’Ateca sempre podrà accedir a l’últim en infoentreteniment, que poden ser actualitzades en qualsevol moment. A més, gràcies a l’eCall, connecta amb els serveis d’emergència.

Seguretat. Combina els sistemes d’assistència a la conducció més avançats. Per exemple, el control de creuer de velocitat adaptatiu i predictiu, l’assistent precol·lisió, el d’emergència, el de viatge o l’assistent lateral i de sortida, entre d’altres.

tracking