SEGRE

Opel Zafira-e Life, vaixell insígnia amb 0 emissions

Amb 136 CV, assoleix una autonomia de fins a 330 quilòmetres.

Opel Zafira-e Life, vaixell insígnia amb 0 emissions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Opel continua amb l’electrificació de la seua cartera de productes amb la variant completament elèctrica de Zafira Life. Divertit de conduir, amb fins a nou seients i disponible en tres mides, el nou Zafira-e Life presenta tots els beneficis del motor de combustió, a més de la capacitat cada vegada més imprescindible de produir zero emissions.

A més a més, la majoria de les versions de Zafira-e Life tenen menys d’1,90 metres d’altura i, per tant, poden accedir als típics garatges subterranis. L’opció única d’un enganxall de remolc permet al Zafira-e Life traslladar remolcs amb una capacitat màxima de 1.000 quilograms. Amb un total de 136 cavalls de potència, el Zafira-e Life ofereix més rendiment que la majoria dels vehicles multiusos elèctrics (MPV).

La velocitat màxima de 130 quilòmetres per hora permet circular per autopistes i alhora preserva l’autonomia elèctrica. Els clients poden elegir entre dos mides de bateries d’ions de liti d’última generació, una de les quals amb 75 kWh i un rang d’autonomia de fins a 330 quilòmetres.

tracking