SEGRE
Les primeres unitats de l'ID.3 1st s'entregaran el mes de setembre.

El Volkswagen ID.3, ja al mercat Espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espera ha acabat. Volkswagen obre a Espanya les comandes de l’ID.3 1st, una edició limitada reservada a tots aquells clients que van fer una prereserva del vehicle, que no només seran els primers a conduir a Espanya el que serà la icona de la nova era de VW, sinó que també gaudiran d’una sèrie d’avantatges en el finançament i ajuts proporcionats per la marca. Quatre setmanes després, Volkswagen obrirà per a la resta del públic les comandes d’unes altres quatre versions (i unes altres dos més endavant) de l’ID.3 preconfigurades, i que permeten al client triar el color exterior i interior, les llantes, els seients i determinats extres.

Tots els clients que formalitzin la compra del seu ID.3 1st rebran un any de càrrega gratuïta amb una capacitat màxima de 2.000 kWh o sis-cents euros en punts de càrrega Ionity, i en tots els punts de càrrega connectats al servei We Charge repartits per Europa.

Les dos versions d’aquesta edició estan basades en l’acabat intermedi Pro Performance, amb autonomia de fins a 420 quilòmetres i una potència de 204 CV.

tracking