SEGRE

La tecnologia híbrida endollable desembarca en els Mercedes GLC

Ja disponibles els GLC 300 e4Matic i GLC 300 de 4Matic, aquest últim l'únic vehicle híbrid endollable dièsel.

La tecnologia híbrida endollable desembarca en els Mercedes GLC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes Benz treu al mercat els nous GLC 300 e4Matic i GLC 300 de 4Matic, tant en versió SUV com cupè. El principal tret distintiu és la tecnologia híbrida endollable EQ Power, que ofereix fins a 51 quilòmetres en mode elèctric (cicle NEDC). I per això, és mereixedora del distintiu ambiental de la DGT 0 emissions.

No obstant, la marca alemanya fa un pas més al ser l’única a oferir un vehicle híbrid endollable dièsel, com és el GLC 300 de 4Matic, que permet esprémer el motor dièsel quan la bateria s’ha esgotat.

Per això, els híbrids endollables ofereixen el millor dels dos mons. Per ciutat poden circular en mode exclusivament elèctric i en recorreguts llargs es beneficien de la major autonomia que permet el motor de combustió interna. A més, ja que són capaços de recuperar energia al desaccelerar, permeten que aquest propulsor treballi de forma més còmoda, amb la qual cosa guanya eficiència.

La bateria d’aquests híbrids és de ió de liti, amb una capacitat de 13,5 kWh. Ofereix una autonomia en mode elèctric certificada NEDC entre 51-38 km en els SUV, i de 51-39 per als cupè. Pot recarregar-se en una presa domèstica en aproximadament cinc hores amb 10A i 2,3 kW, temps que es redueix fins a les 2,75 hores en un Wallbox de 3,7 kW i fins a les 1,5 hores en un Wallbox de 7,4 kW.

El GLC va ser dissenyat per estalviar espai a l’integrar la bateria, amb un eix posterior més baix i una carrosseria dissenyada per a això. El resultat és un maleter gran, la capacitat del qual va de 395 a 1.445 litres, lleugerament inferior a altres models GLC.

A fi de fomentar la compra, Mercedes-Benz inclou un paquet Plug & Go gratuït fins al 30 de setembre. Contempla la instal·lació sense cost d’un punt de càrrega a la llar o empresa del client amb tres anys de garantia.

Exterior. Adopta una graella amb uns nous fars de led als laterals. A la part posterior incorpora detalls com una graella rematada amb efecte diamant. Ofereix nous colors per a la carrosseria i llantes de 18 o 20 polzades.

Equipament. Integra el sistema de frenada automàtica, el nou assistent actiu de velocitat límit o l’arrancada automàtica després de les parades en retenció. El model està disponible en dos sistemes de suspensió opcionals.

tracking