SEGRE
Tots dos compten amb tracció integral variable i canvi de doble embragatge AMG SPEEDSHIFT DCT 8G.

Arriben els Mercedes GLA 35 i 45 S 4matic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes inicia la comercialització dels nous Mercedes-AMG GLA 35 4Matic i GLA 45 S 4Matic+. El GLA 35 4Matic és el nou integrant dels compactes 35, que són la porta d’accés a les altes prestacions d’AMG. El motor sobrealimentat de quatre cilindres i dos litres es distingeix per la seua agilitat i capacitat d’acceleració (5,2 segons de 0 a 100 km/h).

Entrega 306 CV, que es distribueixen de forma variable entre les quatre rodes a través d’un canvi de doble embragatge de vuit marxes i el sistema de tracció integral. Per la seua banda, el GLA 45 S 4Matic+ ostenta un rècord: equipar el motor de dos litres sobrealimentat de quatre cilindres fabricat en grans sèries més potent del món amb els seus 421 CV.

El sistema actiu de tracció integral AMG Performance 4Matic+ assigna la força necessària a l’eix posterior i la distribueix de forma completament variable entre les dos rodes posteriors mitjançant AMG Torque Control. Per fer-ho compta amb un nou engranatge de l’eix posterior, equipat amb dos embragatges de discos, un per a cada roda posterior.

tracking