SEGRE

Jaguar Land Rover ensenya els cotxes autònoms a reduir el mareig

Jaguar Land Rover desenvolupa en primícia un software que reduirà el mareig per moviment a l'aconseguir adaptar l'estil de conducció dels futurs vehicles autònoms.

Jaguar Land Rover ensenya els cotxes autònoms a reduir el mareig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaguar Land Rover desenvolupa en primícia un software que reduirà el mareig per moviment a l’aconseguir adaptar l’estil de conducció dels futurs vehicles autònoms per continuar oferint als clients els viatges més refinats i còmodes. Durant la primera fase del projecte, s’ha desenvolupat una taula de puntuació de benestar personalitzada, que podria reduir les possibilitats de marejar-se per moviment fins un 60 per cent. Aquest software intel·ligent combina més de 32.000 quilòmetres de proves del món real i simulacions virtuals per calcular una sèrie de paràmetres. Després, l’aprenentatge automàtic garanteix que el vehicle pugui optimitzar la conducció a partir de les dades.

Gràcies a aquest nou sistema, els factors que contribueixen al mareig per moviment (l’acceleració, la frenada i la posició al carril) s’optimitzen per evitar que els passatgers es maregin o sentin nàusees. Els resultats d’aquest projecte permeten que els enginyers ja puguin desenvolupar sistemes avançats d’assistència al conductor (ADAS) més refinats per als futurs models de Jaguar i Land Rover.

tracking