SEGRE

Nou motor i més equipament per a l'icònic Land Cruiserde Toyota

Els VXL i els Limited estan destinats especialment a usuaris que busquen un totterreny d'imatge impactant i les millors capacitats per conduir fora de carretera, elaborat amb materials de primera qualitat.

Nou motor i més equipament per a l'icònic Land Cruiser de Toyota

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb un nou propulsor, més potent i eficient, amb més sistemes de seguretat i un equipament més complet. Així irromp al mercat el nou Toyota Land Cruiser, les primeres unitats del qual arribaran als concessionaris espanyols després de l’estiu.

Entre les novetats, destaca la nova motorització 2.8 D de 204 CV. Aquest propulsor, 27 CV més potent que el predecessor, incorpora Stop & Start, amb la qual cosa millora el consum i les emissions. Pot anar associat a una caixa de canvis manual o bé automàtica, les dos de sis velocitats.

Sobresurt com a innovació el Toyota Safety Sense 2, un pas endavant en els sistemes de seguretat. Inclou un sistema de seguretat precol·lisió amb detecció de vianants i ciclistes, control de creuer adaptatiu intel·ligent, avisador de canvi involuntari de carril, reconeixement de senyals de circulació, control intel·ligent de llums de carretera i sistema de manteniment de trajectòria. Les versions més equipades afegeixen a tot això altres dispositius com l’alerta de trànsit posterior i el detector d’angle mort.

A més, el nou Land Cruiser gaudeix de més connectivitat gràcies a la integració mòbil a través d’Apple CarPlay i Android Auto, de manera que la pantalla de 8” permet replicar diferents aplicacions de smartphone amb sistema operatiu iOS o Android.

L’última generació del Land Cruiser ja està en prevenda, es comercialitza amb carrosseria de tres i cinc portes i es pot escollir entre cinc nivells d’acabat: NX, GX, VX, VXL i Limited. El primer, NX, està homologat com a vehicle de categoria N1 i classificació de furgó, i és, juntament amb el GX, la millor eina de treball, un 4x4 dur i resistent capaç de superar qualsevol dificultat fora de la carretera.

Per la seua banda, el VX, el VXL i el Limited s’enfoquen cap a clients que volen conduir un totterreny robust, amb les millors capacitats off-road i un bon equipament.

70 aniversari. Totes aquestes novetats arriben quan el Land Cruiser està a punt de celebrar el 70 aniversari. D’aquesta manera, el llegendari 4x4 de Toyota seguirà sent referència i es mantindrà com a lider del seu segment gràcies a la qualitat i la fiabilitat.

Equipament. Si el VXL incorpora elements com el sostre solar panoràmic o la suspensió adaptativa, el Limited va més enllà amb el sistema d’avançament actiu, la suspensió variable adaptativa o el sistema d’entreteniment per a les places posteriors.

tracking