SEGRE

Skoda Enyaq iV, SUV elèctric amb vocació pionera

El primer Skoda construït sobre la plataforma MEB arribarà a la primavera.

Skoda Enyaq iV, SUV elèctric amb vocació pionera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el llançament del nou Enyaq iV, Skoda fa un pas endavant en la seua estratègia de mobilitat elèctrica. Aquest SUV totalment elèctric és el primer model de sèrie del fabricant txec que es basa en la plataforma modular de propulsió elèctrica (MEB) del grup Volkswagen.

L’Skoda Enyaq iV està adaptat als viatges de llarga distància, ja que disposa d’una autonomia de fins a 510 quilòmetres en cicle WLTP i càrrega ràpida. Ofereix tracció posterior o a les quatre rodes, així com l’amplitud típica dels vehicles de la marca. Per això, el nou SUV presenta un concepte completament nou per a l’interior, de tal manera que ocupants i equipatge gaudeixen d’un espai més gran, malgrat les dimensions compactes. Els clàssics acabats d’altres models Skoda són reemplaçats per nous dissenys, de materials reciclats, sostenibles i naturals.

A més, l’Enyaq iV ofereix connectivitat d’avantguarda, així com solucions d’infoentreteniment. En aquest sentit, tota la informació es mostra al conductor a través d’una pantalla central de tretze polzades i, si es desitja, d’un head-up display amb realitat augmentada. La recàrrega de la bateria i el climatitzador es poden gestionar a través de l’smartphone mitjançant l’aplicació Skoda Connect.

Inicialment estarà disponible al mercat espanyol en dos versions: Enyaq 60 iV i Enyaq 80 iV. La primera, de 132 kW, compta amb una autonomia de 390 km. Per la seua part, el 80, de 150 kWh, guanya autonomia fins als 510 km. La bateria, de 82 kWh també s’utilitza en les dos versions, equipades amb un segon motor elèctric, que arribaran al mercat més endavant. Per una altra banda, totes les versions que es comercialitzin a Espanya arriben amb el Pack Cromo, que inclou barres de sostre i marcs en acabament cromat.

El nou Enyaq iV arribarà als concessionaris espanyols la primavera del 2021, si bé les primeres comandes ja es poden fer abans de finals d’any.

tracking