SEGRE

Toyota Yaris Electric Hybrid, referent en cotxe urbà

Amb tres nivells d'equipament i una edició especial de llançament, llueix innovacions com un coixí de seguretat central.

Toyota Yaris Electric Hybrid, referent en cotxe urbà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toyota comença el desplegament a Espanya de la quarta generació del Yaris. Reuneix tots els arguments per ser la gran referència en el segment dels urbans: un disseny impactant, una innovadora plataforma, un nou i eficient sistema híbrid elèctric 15 Dynamic Force de 116 CV, i una avançada seguretat activa i passiva, líder en la seua categoria.

D’aquesta forma, el Yaris Electric Hybrid compta amb un sistema híbrid elèctric, més potent i eficient, dotat amb una plataforma GA-B, que s’incorpora per primera vegada en un model urbà de Toyota, amb la qual guanya estabilitat i confort.

La potència conjunta arriba als 116 CV, amb un consum mitjà de 3,8 litres i emissions de 85 g/km de C02. Això suposa que el Yaris és un 20% més eficient malgrat oferir un 16% més de potència que la generació anterior.

El Yaris sobresurt també com el model més segur gràcies a l’última versió del Toyota Safety Sense, així com el primer coixí de seguretat central en un model de la seua mida. Ubicat entre els seients davanters, redueix la possibilitat que el conductor i el seu acompanyant es danyin entre si en cas d’accident.

La gamma del Yaris Electric Hybrid està format per quatre acabats: Business Plus, Active Tech, Style i Style Premiere Edition. El primer nivell està més enfocat a clients de flotes, mentre que els altres dos, més l’edició exclusiva de llançament, s’adreça a clients particulars.

L’Style es distingeix per un toc de disseny exclusiu, gràcies a la graella frontal en negre, així com fars Full Led, carregador sense fil o climatitzador bizona. Es pot complementar amb el paquet Style Plus, que afegeix Head Up Display de 10”, sistema de so prèmium o detector d’angle mort. L’edició especial Style Premiere Edition incorpora, a més, un color exclusiu de carrosseria bitò, llum ambient led i tapisseria exclusiva.

En el nou Electric Hybrid es pot triar entre nou colors diferents per a la carrosseria, als quals s’uneix l’exclusiu bitò roig coral de Premiere Edition.

Assistència. Inclou avançats sistemes com el de precol·lisió amb detecció de vehicles, vianants o ciclistes, control de creuer adaptatiu i intel·ligent, avisador de canvi involuntari de carril o control intel·ligent dels llums de carretera.

Accions RSC. Amb motiu del llançament, Toyota ha dut a terme dos accions de RSC. Una, en col·laboració amb Bancs d’Aliments de Madrid, ha consistit en la donació de l’equivalent a tres maleters plens de menjar del nou Yaris.

tracking