SEGRE

Dacia Sandero, Sandero Stepway i Logan, més polivalents i eficients

Si bé mantenen les dimensions compactes, fruit del redisseny guanyen habitabilitat i més seguretat.

Dacia Sandero, Sandero Stepway i Logan, més polivalents i eficients

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dacia renova l’oferta en petits cotxes urbans i compactes polivalents al presentar la tercera generació del Sandero, Sandero Stepway i Logan. A més de mantenir les dimensions exteriors, exhibeixen més modernitat, una mida generosa i més polivalència, sense renunciar a la senzillesa i fiabilitat.

Gràcies a la plataforma modular CMF, reforcen la seguretat alhora que la completen amb sis airbags de sèrie. A més, incorporen ajuts a la conducció, com l’AEBS i l’e-call de sèrie. D’altra banda acull nous motors més eficients, inclosa una bicarburació gasolina/GPL. Es conjuga amb una nova caixa automàtica i una caixa manual de sis relacions inèdita.

Els tres models inauguren les òptiques davanteres en forma d’Y de Dacia. Els fars led, que porten encesa automàtica de llums de sèrie, ofereixen una millor visibilitat nocturna.

L’interior millora des de tots els punts de vista. El tablier, completament renovat, és ara més ergonòmic i integra nous materials. Si bé les dimensions exteriors s’han mantingut, l’espai interior, el volum del maleter i els espais portaobjectes han augmentat en els tres.

Model a model

D’aspecte robust, el nou Sandero redissenya les seues proporcions exteriors per guanyar en polivalència. Sembla més baix i assegut, gràcies a les seues vies més amples i les seues rodes anivellades amb la carrosseria.

El Sandero Stepway s’identifica gràcies a un capó singular nervat i més bombat. I incorpora innovacions útils com les barres de sostre, concebudes per transformar-se en una baca completa.

Per la seua part, el Logan presenta una silueta més fluida, amb una línia de sostre descendent i menys superfícies vidrades. Els Sandero arribaran als clients en els primers mesos del 2021, i el Logan abans de l’estiu.

Media Control. Proposa un sistema completament nou, que integra ràdio, telefonia i navegació directament sobre el smartphone, ocupant un lloc a dalt del tauler de bord a través d’un suport concebut per fer aquesta funció.

Bicarburació. Dacia és l’únic constructor que proposa la bicarburació gasolina i GPL en tota la gamma de turismes sota el segell ECO-G. Al circular amb GPL, el nou Sandero ECO-G emet un 11% menys d’emissions de CO2 i ofereix més de 1.300 km d’autonomia.

tracking