SEGRE

Volkswagen ID.3 marca una nova era en la mobilitat zero emissions

És el primer cotxe del món fabricat amb un balanç neutre d'emissions de C02, assenyala la marca.

Volkswagen ID.3 marca una nova era en la mobilitat zero emissions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volkswagen inicia la seua era de l’electromobilitat de la mà de l’ID.3. D’igual manera que el primer Beetle i el primer Golf, el compacte marca una fita en la història de la marca. De fet, és el primer cotxe 100% elèctric amb una versatilitat il·limitada per a l’ús diari i, alhora, assequible per a milions de clients, assenyala el fabricant.

El vehicle es reivindica pioner per diversos motius. D’una banda, és el primer cotxe del món fabricat amb un balanç neutre d’emissions de C02. De l’altra, estrena la plataforma modular de propulsió elèctrica MEB, sobre la qual es materialitzaran diversos models 100% elèctrics de Volkswagen. Amb aquesta, els dissenyadors han pogut jugar amb les proporcions de l’exterior i guanyar molt espai interior, reforçant la comoditat dels passatgers.

Les autonomies de fins a 549 quilòmetres i la capacitat de càrrega ràpida són altres punts forts per poder efectuar viatges i llargs recorreguts.

Totes les versions de l’ID.3 es poden recarregar amb corrent altern fins a 11 kWh i amb corrent continu entre 50 kWh, i fins a 125 kWh en la versió ID.3 Pro S. D’aquesta manera, en només trenta minuts es pot recarregar el necessari per afrontar un trajecte de 350 quilòmetres. Les potències del motor oscil·len entre els 145 i els 204 CV.

D’altra banda, l’ID.3 es personalitza mitjançant sis colors exteriors, cinc configuracions d’interior i llantes de 18 a 20”. A banda de les versions especials (1st Plsu i 1st Max), hi ha set versions ja preconfigurades al gust del client. Pro Perfomance, Life, Style, Bussines, Max, Pro S i Tour. Cada una inclourà de sèrie almenys dos dels cinc paquets d’equipament disponible. Així, el client podrà escollir el color, els seients i les llantes, així com altres opcions, cas de la bomba de calor o la preparació del portabicicletes.

Els preus parteixen dels 36.145 euros en la versió Pro Perfomance amb bateria de 58 kWh i 204 CV.

Recàrrega. Durant el viatge, a través del servei de càrrega We Charge es pot accedir a prop de 1.200 punts (més de 150.000 a tot Europa), entre els quals es troben els de la xarxa Ionity. En cas de recarregar al domicili, existeix el servei clau en mà.

Realitat augmentada.En primícia estrena el head up display de realitat augmentada, que projecta al parabrisa informació en tres dimensions. Si el control de creuer o el Travel Assist estan actius, el vehicle que precedeix l’ID.3 es marca en el head up.

tracking