SEGRE

El Kia Sorento, amb assistent de frenada després d'una col·lisió

Ve de sèrie en totes les versions del Sorento, inclòs l'híbrid endollable que es llançarà el 2021.

El Kia Sorento, amb assistent de frenada després d'una col·lisió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Kia Sorento és el primer cotxe equipat amb l’innovador assistent de frenada després de col·lisió de Kia (MCB), que ajuda a evitar que els ocupants es vegin implicats en col·lisions secundàries, després d’un impacte inicial.

El sistema està dissenyat per ajudar a prevenir o mitigar la gravetat d’una col·lisió secundària, que pot succeir després de l’impacte inicial mentre el vehicle segueix en moviment, sovint fora del control del conductor. El sistema s’activa després del desplegament dels airbags. Una vegada activats, mesura la velocitat del vehicle i qualsevol canvi de direcció, aplicant el nivell adequat de força de frenada per aturar el cotxe de manera controlada.

El sistema monitoritza la posició dels pedals per comprovar si el conductor intenta accelerar o frenar. Si el sistema MCB detecta poca o cap intervenció del conductor, el Control Electrònic d’Estabilitat (ESC) intervé per aplicar la quantitat de frenada adequada per al nivell d’inèrcia del cotxe. El sistema no s’activa a velocitats superiors a 180 quilòmetres per hora, ja que la intervenció amb els frens a velocitats altes podria causar altres impactes greus.

La quarta generació de Sorento serà el primer Kia venut a Europa amb aquesta avantguardista i innovadora tecnologia de seguretat.

Aquest sistema d’assistent de frenada després de col·lisió s’oferirà de sèrie en tots els models de Sorento, inclòs el nou híbrid endollable que es llançarà a Europa a començaments del 2021.

tracking