SEGRE

León e-Hybrid, el primer híbrid endollable de Seat

Amb una potència conjunta de 204 CV i canvi automàtic DSG de 6 velocitats, està disponible amb els acabats Xcellence i FR, i en carrosseria de 5 portes i familiar Sportourer.

León e-Hybrid, el primer híbrid endollable de Seat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer híbrid endollable de Seat ja és aquí. Arriba al mercat el León e-Hybrid, que ofereix una potència màxima conjunta de 204 CV, associada a un canvi automàtic DSG de 6 relacions amb tecnologia Shift by Wire. D’altra banda, presenta una autonomia de fins a 64 km segons cicle WLTP, cosa que li atorga l’etiqueta mediambiental Zero Emissions.

Si es compara amb el seu predecessor, el León millora les proporcions i llueix un frontal més definit amb línies més suaus, així com fars led. A l’interior, una innovadora tecnologia proporciona llum ambiental envoltant amb funcions de seguretat.

El nou model ofereix la millor combinació entre prestacions i eficiència energètica, la qual cosa permet al conductor triar el mode EV per circular lliure d’emissions a les ciutats. Ara la gamma de motors s’amplia fins a cinc opcions en un model, amb la qual cosa disposa d’etiquetes mediambientals C, Eco i Zero. Així, el León conquereix les carreteres amb versions de gasolina TSI, dièsel TDI, gas natural TGI, Mild-Hybrid i ara híbrid endollable, amb potències que oscil·len entre 90 i 204 CV.

La nova versió híbrida incorpora un motor tèrmic 1.4 TSI de 150 CV i un altre d’elèctric de 116 CV. D’aquesta manera accelera de 0 a 100 km/h en només 7,5 segons, alhora que redueix el consum d’1,1 a 1,3 litres en cicle WLTP, i emet de 25 a 30 g/km de CO2. Els dos motors es combinen de forma automàtica i permeten també que circuli exclusivament en mode elèctric.

Tota la informació del sistema elèctric d’alt voltatge està a mà gràcies a la pantalla d’infoentreteniment de la consola central. Així mateix, des del quadre de comandaments Digital Cockpit, el conductor pot veure informació sobre la recuperació d’energia, la potència disponible, el mode de conducció, l’autonomia i, per descomptat, el nivell de càrrega de la bateria.

Connectat al 100%. És el primer vehicle totalment connectat de Seat. A través de l’app Seat Connect, disposa no només de les funcions habituals, sinó que controla de forma remota la càrrega de la bateria i el seu estat i activa la climatització.

ADAS. Combina sistemes avançats d’assistència a la conducció que agrupen assistents coneguts amb innovacions com el sistema d’emergència, l’assistent de viatge, l’assistent lateral o l’alerta de trànsit posterior al sortir marxa enrere d’un aparcament.

tracking