SEGRE

La tercera generació del Nissan Qashqai, a la primavera

Oferirà dos solucions de motorització: un motor de gasolina d'1,3 litres amb tecnologia híbrida o l'innovador motor e-Power de Nissan.

La tercera generació del Nissan Qashqai, a la primavera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera generació de l’innovador crossover de Nissan, el Qashqai, es prepara per a la seua presentació la primavera del 2021.

Amb més de 3 milions d’unitats venudes a Europa, el Qashqai continua sent un referent. Tal com explica el conseller director general de Nissan Iberia, Bruno Matucci, “després de 13 anys, el Nissan Qashqai és a dia d’avui el tercer model més venut al mercat espanyol en el que va d’any, la qual cosa ens dóna una idea de l’arrelament del model i de la marca Nissan a Espanya, i de l’atracció del consumidor espanyol cap a aquest vehicle”.

El nou Qashqai és el primer nou model a Europa que utilitza la plataforma CMF-C de l’Aliança Renault-Nissan-Mitsubishi. Gràcies a aquesta plataforma, la suspensió posterior incorpora una barra de torsió, que ofereix una millor absorció d’impactes i supressió del soroll de la carretera. Tot això es tradueix en una conducció tranquil·la en qualsevol superfície. Oferirà dos solucions de motorització: un motor de gasolina d’1,3 litres amb tecnologia híbrida o l’innovador motor e-Power de Nissan.

tracking