SEGRE

Honda posa al dia la gamma CR-V amb tecnologia híbrida

La tecnologia  Multi-Mode Drive ofereix una transmissió innovadora i compta amb tres estils de conducció intel·ligents per oferir una gran eficiència.

Honda posa al dia la gamma CR-V amb tecnologia híbrida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Honda actualitza la gamma CR-V alhora que hi incorpora la seua avançada tecnologia híbrida. Paral·lelament, augmenta l’atractiu de la gamma a l’incorporar la nova versió Sport Line, que ofereix un estil més esportiu i agressiu.

Totes les variants de la cinquena generació del CR-V (excepte la Sport Line) posen al dia l’interior amb un modern acabat en alumini, que s’aplica a la consola central, panells de portes i guantera.

En el cas de la versió Elegance, rep també un nou i elegant disseny de les llantes d’aliatge de 18” i vidres de privacitat. I en la versió més alta de la gamma, Executive, s’ha afegit la funció de càrrega sense fil per a smartphones.

Per la seua part, la versió Sport Line es presenta en dos colors de carrosseria, Crystal Black i Platinum White, i incorpora elements d’estil amb acabat en negre per augmentar-ne l’atractiu. Es distingeix també per l’acabat cromat fosc al voltant dels llums antiboira i a la graella, així com el para-xocs en negre.

A l’interior, les versions Sport Line es beneficien de millores que augmenten la sensació prèmium. Plafons de fusta es complementen amb un acabat negre aplicat al plafó d’instruments, i als controls d’informació i entreteniment i del climatitzador.

El CR-V e:HEV conserva avançada tecnologia de propulsió híbrida altament eficient i de gran capacitat de resposta d’Honda, que es va introduir per primera vegada al CR-V el 2019. El vehicle està equipat amb un eficient motor de gasolina i-VTEC de 2 litres amb una potència de 145 CV, i un motor elèctric de 184 CV.

El seu eficient sistema híbrid ofereix unes emissions de C02 de 151 g/km (WLTP) i un consum de combustible de 6,6 litres cada 100 km en la tracció davantera, o 7,1 litres en el cas de les versions amb tracció total i unes emissions de C02 de 161 g/km. Amb aquests dos motors, el CR-V híbrid assoleix els 100 quilòmetres en 8,6 segons, a una velocitat màxima de 180 km/h.

El renovat model continua beneficiant-se d’un sofisticat disseny de xassís, que garanteix una conducció estimulant. La seua construcció lleugera i rígida alhora presenta un baix centre de gravetat, amb uns refinats sistemes de suspensió davantera i posterior. L’última tecnologia de tracció a les quatre rodes d’Honda, juntament amb l’augment de la distància a terra, brinda a les versions amb tracció total una autèntica capacitat totterreny.

Les característiques de seguretat del CR-V es complementen amb el conjunt de tecnologies d’assistència a la conducció Honda Sensing, que és un dels més complets paquets de la seua classe. La gamma irromp ara al mercat espanyol.

e:Technology. La incorporació del CR-V a la família electrificada se suma al llançament del Jazz e:HEV i de l’Honda aquest 2020. Contribueix d’aquesta manera al compromís d’Honda, pel qual el 2022 el 100% dels principals models seran electrificats.

Seguretat. Continua comptant en totes les versions amb sistemes de seguretat activa i passiva líder en la seua classe. La plataforma proporciona la base per a un rendiment excepcional, que garanteix la seguretat en cas de col·lisió en totes les direccions.

tracking