SEGRE

Toyota inicia les entregues del GR Yaris al mercat espanyol

El GR Yaris serà la referència entre els compactes més prestacionals i esportius.

Toyota inicia les entregues del GR Yaris al mercat espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toyota inicia les entregues del GR Yaris, que acumula més de cent unitats venudes a Espanya des que es va permetre la recepció de comandes en línia el juliol passat. Els primers clients que han sol·licitat el model al web seran ara els que rebin les primeres unitats, que arriben als concessionaris aquesta segona quinzena.

D’aquesta manera, Toyota anirà entregant el vehicle per ordre de recepció de comandes, per la qual cosa ha explicat que els que hagin reservat la seua unitat en les últimes setmanes hauran d’esperar una mica més per tenir l’automòbil. El GR Yaris serà la referència entre els compactes més prestacionals i esportius.

El motor del GR Yaris és una nova unitat de gasolina de tres cilindres amb turbocompressor d’1,6 litres, que desenvolupa fins a 261 CV. El model accelera de 0 a 100 quilòmetres per hora en menys de 5,5 segons, amb una velocitat punta limitada electrònicament a 230 quilòmetres per hora. El vehicle utilitza una plataforma específica que combina la part davantera de la plataforma GA-B amb la part posterior de la plataforma GA-C, utilitzada en el Prius i Corolla.

tracking