SEGRE

Nissan Qashqai, un pas endavant en electrificació

La nova plataforma GMF-C sustenta les millores tecnològiques del model, que llueix un disseny més elegant i més dimensions.

Nissan Qashqai, un pas endavant en electrificació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nissan reforça la seua posició líder al segment dels crossover llançant la tercera generació del Qashqai. Llueix carrosseria millorada, amb una distància entre eixos ampliada i unes imponents llantes d’aliatge de 20 polzades, inèdites en el model. Augmenta la longitud (35 mm), alçada (25 mm) i amplada (32 mm), cosa que millora la seua presència a la carretera. Exhibeix una nova graella i millora la il·luminació gràcies als fars led intel·ligents, que adapten la forma de la llum segons les condicions de la carretera i els usuaris.

Els clients podran personalitzar-lo, ja que està disponible en onze colors de carrosseria amb cinc combinacions bitò. A l’interior, transmet qualitat i millora la facilitat d’ús. Els interruptors i botons són ergonòmics i la il·luminació ambiental blanca genera un ambient reconfortant. A l’habitacle s’ubiquen còmodament els ocupants, gràcies a un espai més gran per als genolls o el cap. S’extrapola al maleter, que guanya 50 litres més respecte a la versió anterior, i al qual s’accedeix amb la porta posterior elèctrica de mans lliures. Les millores en el disseny faciliten l’accés i sortida del cotxe.

Revalidant l’aposta per l’electrificació de Nissan, el nou Qashqai no només estarà disponible amb un motor 1.3 DiG-T de gasolina equipat amb tecnologia híbrida lleugera, sinó que estrena a Europa el sistema e-Power, exclusiu de la marca.

Està format per una bateria d’alt rendiment i una motorització integrats amb un motor de gasolina de 154 CV, generador i motor elèctric de 140 kW. Distingeix el sistema el fet que el motor de gasolina s’utilitza només per generar electricitat, mentre que les rodes són impulsades pel motor elèctric. Gràcies al motor elèctric pur, la resposta és instantània. Igual que el Leaf, l’e-Power incorpora una tecnologia amb la qual es pot arrancar, accelerar i desaccelerar utilitzant només el pedal de l’accelerador. Tot plegat es combina amb un nou disseny de la suspensió i de la direcció. El Qashqai és el primer model nou a Europa que utilitza la plataforma CMF-C, que compta amb una estructura d’avantguarda. Carrosseria més lleugera, porta posterior de material compost i portes, parafang i capó d’alumini permeten reduir el pes en 21 quilograms.

Control connectat.Integra smartphones, wifi per a fins a set dispositius i Nissan Connect Services, una aplicació específica. La pantalla de 9 polzades és la porta d’accés digital a la navegació, l’entreteniment i la configuració del vehicle.

ProPilot. El Qashqai està equipat amb l’última generació d’ajuts a la conducció, ProPilot amb Navi-Link. És capaç d’accelerar i frenar el cotxe al circular en un sol carril, ajustar la velocitat per als revolts o rampes, i inclou un avís de protecció lateral.

tracking