SEGRE

Opel Combo-E life, el polivalent del dia a dia s'electrifica

Amb un motor elèctric de 100 kW (136 CV), pot recórrer fins a 280 quilòmetres amb una sola càrrega de la bateria.

Opel Combo-E life, el polivalent del dia a dia s'electrifica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Opel presenta el seu nou vehicle 100% elèctric Combo-e Life. Versàtil, pràctic i destinat a les activitats de lleure, compta amb configuracions amb una o dos portes laterals corredisses i s’ofereix en versió de 4,4 metres o en l’XL de 4,75 metres, totes dos amb cinc o set places.

En funció del perfil de conducció, el Combo-e Life pot recórrer fins a 280 quilòmetres amb una sola càrrega de la bateria de ions de liti de 50 kWh. I es pot recarregar sense problemes, ja que es carrega fins al 80% en uns 30 minuts en els punts de càrrega públics.

Les famílies joves amb diversos estils de vida apreciaran especialment aquest polivalent elèctric. L’avalen una capacitat de remolc de 750 kg (amb fre i pendent del 12%), equipada opcionalment amb control d’estabilitat.

Gràcies als 136 CV, és també perfecte per a carretera. Segons versions, és capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 11,2 segons, mentre que la velocitat màxima assoleix els 130 km/h (limitada electrònicament). Un sofisticat sistema de frenada regenerativa augmenta encara més la seua eficiència.

La bateria s’ubica sota la carrosseria per no restar espai a l’habitacle. Un espai en què la segona fila pot abatre’s en seccions 60/40 o per tres seients individuals. En el cas del model curt, els 597 litres del maleter es converteixen en 2.126 si s’abaten els seients posteriors, mentre que en la versió llarga, de 850 litres, es passa a 2.693 litres.

Quan tots els passatgers estan asseguts, poden disfrutar de l’infoentreteniment que brinda el Combo. I apreciar un sostre panoràmic, opcional, proveït de cortineta elèctrica que protegeix d’un sol intens. Inclou de sèrie un espai d’emmagatzemament superior amb il·luminació led.

El nou Combo-e Life arribarà als concessionaris a la tardor, unint-se als Corsa-e, Mokka-e, Grandland X Plug-in Hybrid i Zafira-e Life.

Assistència a la conducció. La gamma s’estén des del control de descens de pendents fins a l’assistent de manteniment de carril o l’alerta de fatiga del conductor. Útil per aparcar és la càmera de visió posterior panoràmica que amplia la vista.

Serveis. OpelConnect, l’app myOpel i Free2Move ofereixen solucions per a e-cotxes. Per exemple, la funció Charge My Car de l’app Free2 Move ofereix l’accés a més de 220.000 punts de càrrega a tot Europa, inclòs el pagament.

tracking