SEGRE

Kia EV6, mobilitat i 0 emissions amb estil

Primer cotxe elèctric amb bateria produït amb la nova plataforma, és capaç de recórrer més de 510 quilòmetres amb una sola càrrega.

Kia EVv6, mobilitat 0 emissions amb estil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una gran autonomia, zero emissions, una càrrega ultraràpida de 800 V i un estil singular. Amb aquestes credencials irromp el nou EV6, el primer Kia basat en la nova plataforma específica per a vehicles elèctrics amb bateria (BEV).

Està impulsat únicament per energia elèctrica, amb múltiples configuracions de sistemes de propulsió de gran autonomia. La capacitat de càrrega amb 800 V fa possible que l’EV6 pugui passar del 10 al 80 per cent de càrrega en tan sols divuit minuts.

Creat per oferir una cosa diferent a la classe crossover, al frontal incorpora un patró de llum dinàmica seqüencial. A la part posterior, mostra un pilar inclinat i un prominent aleró a fi d’aconseguir el màxim rendiment aerodinàmic.

L’interior es beneficia de l’aplicació de la plataforma E-GMP de Kia. Malgrat les dimensions compactes, la gran distància entre eixos garanteix un habitacle similar a molts SUV de mida mitjana. L’interior és flexible i amb abundants espais d’emmagatzemament, inclòs un maleter de 520 litres. Si s’abat la segona fila de seients, la capacitat augmenta fins als 1.300 litres.

L’EV6 brinda la possibilitat d’elegir entre diverses configuracions de propulsió totalment elèctrica i 0 emissions, incloses bateries d’alta tensió (77.4 kWh) o amb autonomia estàndard (58 kWh). De fet, l’EV6 és el primer cotxe elèctric de Kia disponible amb tracció a les dos rodes (2WD) o a les quatre rodes (AWD), idònia per superar les condicions més extremes. Si equipa bateria de 77.4 kWh, pot recórrer més de 510 quilòmetres amb una sola càrrega. També inclou l’última generació de la frenada regenerativa intel·ligent, amb sis nivells, de manera que pugui alentir-se el cotxe ràpidament.

Puja el nivell la versió GT, que, gràcies a equipar un motor dual de 585 CV, és capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 3,5 segons i arribar a una velocitat de 260 km/h.

Seguretat. Disposa, entre d’altres, del sistema de sortida segura o l’assistent de seguiment de carril. Quan se circula per vies de sentit únic, l’assistent de conducció en autopista facilita mantenir distància i velocitat respecte al cotxe precedent.

Tecnologia. A més de les pantalles corbes, l’EV6 compta amb una pantalla de realitat augmentada que projecta informació a la base del parabrisa. Mostra els sistemes d’assistència a la conducció, dades de velocitat i instruccions de navegació.

tracking