SEGRE

Hyundai Santa Fe, ja en versió híbrida i híbrida endollable

En el model debuta la plataforma de vehicles de tercera generació de la firma.

Hyundai Santa Fe, ja en versió híbrida i híbrida endollable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hyundai ha renovat el seu vaixell insígnia, el Santa Fe, dotant-lo de sistemes de propulsió híbrids i híbrids endollables. A més, presenta un disseny distintiu, així com noves característiques tecnològiques i de seguretat fruit, en bona part, de la nova plataforma.

Al frontal destaca la graella ampla, que abraça els fars principals. A la part posterior, el disseny de les òptiques reforça l’amplada de la carrosseria. El client pot elegir entre una paleta de nou colors, tres dels quals nous (Glacier White, Lagoon White i Taiga Brown).

A l’accedir a l’interior del SUV, s’aprecia un espai més gran, confort i comoditat en comparació amb el seu antecessor. Llueix una consola redissenyada i pantalla tàctil de 10,25 polzades. Els botons estan a l’abast de la mà del conductor. Per primera vegada, el Santa Fe disposa d’un selector de mode terreny, un comandament de control situat a la consola central per canviar sense problemes entre els diferents modes de conducció: Confort, Eco, Sport i Smart. En les versions amb tracció 4WD, s’inclouen modes específics per adaptar-se a la neu, fang o sorra. També inèdit és el paquet de luxe, amb llantes de vint polzades i para-xocs inferiors.

En l’aspecte mecànic, gràcies a la nova plataforma, el conjunt de la bateria està situat sota els seients dels passatgers en la versió híbrida i sota els seients del conductor i passatgers a la versió híbrida endollable, la qual cosa aporta més eficiència elèctrica sense que afecti l’amplitud de l’habitacle. Equipat amb un innovador sistema de tracció a les quatre rodes, s’ofereix amb tres motoritzacions diferents. En la versió híbrida, compta amb un motor d’injecció directa 1.6 GTDI i un d’elèctric de 44 kW que li permeten arribar a una potència conjunta de 230 cavalls. Per la seua part, la versió híbrida endollable uneix 265 CV de potència combinada i un mode elèctric amb només prémer un botó. Completa el ventall un dièsel de 202 cavalls.

Les funcions de seguretat i els avançats sistemes de conducció assistida situen el Santa Fe al mateix nivell que competidors de gamma alta. Des de frenar el cotxe automàticament per evitar col·lisions i mantenir-lo al carril, fins a detectar els vehicles que s’aproximen per l’angle mort, el sistema avisa de possibles perills mentre es condueix.

Està disponible en quatre nivells d’acabat: Klass, Max (nou), Tecno i Style per a les versions dièsel i HEV.

Bluelink. El Santa Fe incorpora l’últim en tecnologia, com la replicació de l’smartphone i avantguardistes funcions de connectivitat com els serveis Bluelink, que permeten controlar el cotxe des del telèfon o a través de la veu.

Serveis Live. Amb el sistema de navegació per pantalla tàctil s’inclou una subscripció gratuïta de cinc anys als serveis Life. Ofereixen informació del trànsit a temps real, previsió meteorològica i buscador d’aparcament, entre altres coses.

tracking