SEGRE

La Bronze Collection i P300 HST amplien el Range Rover Evoque

L'edició Bronze Collection està disponible amb motors híbrids endollables i híbrids lleugers.

La Bronze Collection i P300 HST amplien el Range Rover Evoque

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atractiu del Range Rover Evoque s’ha ampliat encara més amb el llançament del nou i exclusiu Range Rover Evoque Bronze Collection i l’arribada del Range Rover Evoque P300 HST.

El sofisticat Range Rover Evoque Bronze Collection inclou elements de disseny personalitzats a l’interior i l’exterior, a més de tecnologia millorada amb el sistema d’infoentreteniment Pivi més innovador. Per la seua part, l’Evoque P300 HST ofereix una aparença més robusta al model més compacte de la família Range Rover.

El Bronze Collection està disponible amb la gamma completa d’eficients motors Ingenium de gasolina i dièsel de nova generació. Els potents i eficients models D165, D200, P200 i P250 compten amb l’avançada tecnologia elèctrica Mild Hybrid (MHEV) de 48 V i incorporen un sistema integrat motor electricogenerador accionat per corretja (BiSG).

També està disponible amb l’eficient motor elèctric híbrid endollable (PHEV) P300e, que combina un motor de gasolina d’1,5 litres amb un motor elèctric per a una conducció suau, amb zero emissions i totalment elèctric de fins a 55 quilòmetres. Emet únicament 44 grams per quilòmetre de CO2 i ofereix un consum de combustible de 2,0 llitres per cada cent quilòmetres.

Per la seua part, el P300 HST és l’únic que compta amb un motor de gasolina Ingenium de 2 litres i 300 cavalls, i ofereix una nova i robusta aparença al SUV compacte de luxe de Land Rover.

tracking