SEGRE
La marca inicia la comercialització del totcamí, dotat d'una gran autonomia.

Audi Q4 e-tron, el compacte elèctric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audi Q4 E-Tron inicia el seu desembarcament als concessionaris espanyols. Arriba amb les versions Q4 35 E-Tron i Q4 E-Tron, les dos disponibles amb tres línies d’equipament: Advanced, S Line i Black Line.

Els dos models compten amb un motor elèctric que impulsa les rodes posteriors. En el cas del Q4 35 E-Tron, la potència és de 170 CV i la bateria de 52 kWh li permet assolir una autonomia de fins a 340 km segons el cicle WLTP.

Per la seua part, el Q4 E-Tron assoleix els 204 CV i pot recórrer fins a 519 quilòmetres amb una sola càrrega, gràcies als 77 kWh de capacitat neta de la bateria.

El model d’accés a la gamma amb prou feines necessita 9 segons per accelerar de 0 a 100 km/h, mentre que en la versió 40 per al cronòmetre en 8,5 segons en el mateix mesurament.

En ambdós casos la velocitat màxima és de 160 km/h, limitada electrònicament. Gràcies al carregador de bord, la potència màxima de càrrega amb corrent altern és de 7,4 kW per al 35 E-Tron i d’11 kW el 40 E-Tron. Amb corrent altern, la potència és de 100 kW i de 125 kW respectivament.

Des de la versió bàsica, tots els Q4 E-Tron compten amb un complet equipament de sèrie, que inclou els fars de led davanters i posteriors, la instrumentació digital Audi Virtual Cockpit, l’assistent d’aparcament posterior, el control de velocitat de creuer, sistema de so Audi Sound System, llantes d’aliatge de dinou polzades, seients calefactables i retrovisors tèrmics.

Entre els sistemes d’assistència a la conducció, que són de sèrie en tots els Q4 E-Tron, es troben l’Audi Pre Sense Front, l’assistent de gir, l’assistent anticol·lisió, el detector de fatiga o el limitador de velocitat predictiu.

Com a sistemes opcionals destaquen l’assistent de conducció adaptatiu i les càmeres d’entorn, així com el head up display de realitat augmentada.

Més endavant se sumarà a l’oferta la versió Q4 50 E-Tron, amb dos motors elèctrics i tracció Quatro, que ofereix una potència de sistema de 299 CV i és capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 6,2 segons.

Versions. La versió Advanced té un sobrepreu de 4.560 euros respecte a l’acabat bàsic, a partir de 44.460 euros. Per la seua part, les versions S Line es posen a la venda amb un sobrepreu de 2.450 euros respecte a l’Advanced.

Pla Moves III. El 80% del mix de vendes es podrà acollir al pla Moves III, que contempla ajuts a la compra de 5.000 euros, i de fins a 7.000 euros si s’entrega un cotxe per a desballestament amb una antiguitat superior a 7 anys.

tracking