SEGRE
Disponible amb versions híbrides endollables amb tracció total, el SUV compacte llueix novetats com l'assistent de posició en carretera.

Opel Grandland, esperit digital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Opel ha revelat l’aspecte del nou Grandland amb comandaments de control intuïtius i innovadores tecnologies.

El SUV estrena sistemes d’assistència a la conducció fins ara reservats als vehicles de segments superiors, com la il·luminació matricial Intellilux LED Pixel. Una altra innovació és la visió nocturna Night Vision, que detecta vianants i animals en la foscor a una distància de fins a 100 metres i avisa el conductor de la seua presència. A més, l’assistent de posició a la carretera semiadaptatiu manté el Grandland al centre del carril i guarda la distància amb el vehicle que el precedeix.

Opel manté l’estratègia d’electrificació amb el nou Grandland, de manera que les versions híbrides endollables permeten triar entre tracció davantera o tracció total elèctrica.

Dissenyat i produït a Alemanya, el Grandland incorpora l’Opel Vizor, el frontal que integra en un únic element visual la graella, l’emblema i tecnologies d’il·luminació matricial adaptativa.

Els 168 díodes led li permeten adaptar el feix de llum a la situació de conducció i a l’entorn, sense enlluernar la resta del trànsit.

A l’interior, dos amples pantalles constitueixen l’Opel Pure Panel. Completament digital i orientat al conductor, aquest lloc de conducció permet un maneig intuïtiu i prescindir de multitud de botons superflus.

Una altra novetat en combinació amb el canvi automàtic és l’assistent de posició a la carretera. Mitjançant una càmera i sensors de radar, proporciona una conducció encara més tranquil·la. La velocitat augmenta o disminueix per seguir el vehicle que el precedeix i pot frenar fins a aturar-se si és necessari.

Més sistemes d’assistència a la conducció distingeixen l’última versió del SUV. La càmera panoràmica de 360 graus, l’assistent d’aparcament automàtic o el sistema d’avís d’angle mort són alguns d’aquests. I en confort, està equipat amb seients ergonòmics actius AGR, únics en la categoria i que faciliten adoptar una bona postura al volant. Les entregues del nou Grandland començaran la pròxima tardor.

Híbrids. Les versions híbrides endollables ofereixen una acceleració similar a la d’un esportiu així com una conducció 0 emissions. La flexibilitat de la plataforma permet triar des dels eficients motors dièsel i gasolina fins als híbrids endollables.

Connectivitat. En combinació amb OpelConnect, el dispositiu multimèdia Navi Pro permet que els viatges siguin tranquils gràcies a la informació del trànsit en temps real, les actualitzacions de mapes online i la navegació predictiva.

tracking