SEGRE

Jeep Wrangler 4xe, el millor del 4x4 es torna elèctric

Més potent, eficient i avançat, l'híbrid endollable ofereix una autonomia que pot superar els 50 quilòmetres en cicle urbà.

Jeep Wrangler 4xe, el millor del 4x4 es torna elèctric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jeep prossegueix la seua estratègia d’electrificació llançant a Europa el Wrangler 4xe híbrid endollable. Més potent, eficient, ecològic i tècnicament avançat que mai, llueix una autonomia que pot superar els cinquanta quilòmetres en cicle urbà.

Distingible per exclusius detalls de disseny exterior en color blau elèctric, és capaç de desenvolupar 380 CV i accelerar de 0 a 100 km/h en 6,4 segons. Tot això gràcies a disposar de dos motors generadors elèctrics i bateries d’alt voltatge, combinat amb un motor de gasolina de 2.0 i el canvi automàtic de 8 velocitats.

Segons el nivell d’equipament, ofereix dos avançats sistemes de tracció a les quatre rodes (Selec-Trac o Rock-Trac), bloqueig elèctric dels eixos o un diferencial de lliscament limitat, entre d’altres.

Garanteix una experiència de conducció divertida, alhora que converteix el Wrangler en un 4x4 eficient. Ho constaten xifres com ara un consum de 3,5 litres als 100 quilòmetres en mode híbrid i unes emissions que baixen gairebé un 70% respecte a la versió en gasolina segons el cicle WLTP.

El nou híbrid endollable està disponible en tres nivells d’equipament (Sahara 4xe, Rubicon 4xe i l’edició especial 80 aniversari), amb dos sistemes 4x4 i llantes d’aleació de 17 i 18 polzades.

Reforçant l’aposta per personalitzar, hi ha fins a deu colors exteriors disponibles. Totes les opcions de color es poden combinar amb les diferents configuracions de sostre disponibles, sigui tou, rígid, tou elèctric i doble sostre.

El capítol tecnològic brinda sistemes com el Uconnect NAV, la connectivitat integral a bord amb Apple Car Play, Android Auto, i Uconnect Services per controlar els paràmetres a través d’una app. I en seguretat ofereix les solucions més avançades, com detector d’angle mort, control d’encreuament a la part posterior o càmera de visió posterior.

Totterreny. Tots els models estan equipats amb sistemes 4x4 actius a demanda. Tant pot escollir-se entre la tracció de dos rodes sense reductora, com la tracció a les quatre rodes activa, la d’ús temporal o la de quatre rodes amb reductora.

80 aniversari. Com a homenatge al 80 aniversari de la marca, la gamma Wrangler inclou una edició amb detalls distintius en graella, marcs de fars, llums antiboira i llantes d’aliatge bitò. Un sostre rígid del color de la carrosseria posa la guinda.

tracking