SEGRE

Volkswagen Golf R Variant, el nou esportiu i versàtil

Amb una potència de 320 CV, és el més dinàmic de tots els Golf Variant.

Volkswagen Golf R Variant, el nou esportiu i versàtil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volkswagen ofereix una nova versió del Golf més prestacional: la segona generació del Golf R Variant. Gràcies a la seua combinació de màxim rendiment i flexibilitat a causa del gran volum del maleter, és l’esportiu amb la carrosseria Variant ideal.

Amb una potència de 320 CV, el nou Golf R Variant és el més potent i dinàmic de tots els Golf Variant. La tracció total 4Motion de sèrie amb R-Performance Torque Vectoring és subministrada pel motor 2.0 TSI amb un parell màxim de 420 Nm. La transmissió es realitza a través d’un canvi de doble embragatge DSG de set velocitats d’enorme rapidesa. El nou Golf R Variant accelera de 0 a 100 km/h en només 4,9 segons. La velocitat màxima està limitada electrònicament a 250 km/h i, com a opció, el paquet R-Performance permet augmentar la velocitat màxima fins als 270 km/h. Aquest paquet també inclou llantes de 19 polzades en lloc de les de sèrie de 18, així com els perfils de conducció addicionals Special (mode Nürburgring) i Drift.

Malgrat tota la seua esportivitat, el Golf R Variant continua sent el que sempre ha estat, un Golf Variant: un còmode i versàtil familiar per a tota mena de situacions. Amb un volum de càrrega de 611 litres, cinc seients utilitzables i una capacitat màxima del maleter fins al sostre de 1.642 litres, tots poden arribar a la seua destinació de forma ràpida, segura i relaxada mentre porten sense problemes d’espai la família i l’equipatge.

tracking