SEGRE

BMW Sèrie 2 cupè, la nova era en compactes esportius

Propulsió posterior, motor sis cilindres, nou xassís i disseny atractiu estableixen les bases del model, que segueix la línia del llegendari BMW 02.

BMW Sèrie 2 cupè, la nova era en compactes esportius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BMW obre un nou capítol en la seua tradició de compactes superesportius. El nou Sèrie 2 fa gala d’una essència esportiva gràcies al disseny atlètic, potents motors de sis cilindres i una sofisticada tecnologia de xassís.

A banda de les notables millores en la dinàmica de conducció, el Sèrie 2 Cupè també ofereix un ambient prèmium a l’habitacle, així com innovacions d’avantguarda en el control i connectivitat.

Els avenços aconseguits respecte al seu predecessor es veuen reflectits en una gamma més àmplia de sistemes d’assistència al conductor. Alhora, el confort de marxa millora les capacitats del cotxe tant en el dia a dia com en viatges llargs. Més llarg i ample que el seu predecessor, és lleugerament més baix i amb més distància entre eixos.

D’altra banda, una distància més gran entre vies es tradueix a oferir un gran dinamisme al prendre els revolts. Formes triangulars i superfícies tridimensionals reforcen l’atractiu del frontal, en el qual sobresurten els fars led, amb disseny circular d’una sola unitat.

Les superfícies vidrades, la línia del sostre que descendeix i la tapa del maleter que culmina en un aleró són altres trets distintius del compacte. A l’interior, el disseny del lloc de conducció orientat al conductor i el tauler de control accentuen l’aire esportiu. Els materials d’alta qualitat i la construcció precisa creen un ambient prèmium, amb il·luminació ambiental opcional.

L’equipament de sèrie inclou també un envidriament acústic per al parabrisa i un climatitzador automàtic de tres zones. Opcionalment, compta amb un sostre solar corredís/inclinable, amb una superfície transparent un 20% més gran que el model anterior. La versatilitat addicional la proporciona el suport abatible de sèrie dels seients posteriors.

Amb motors de quatre i sis cilindres de gasolina i dièsel i tecnologia Mild Hybrid, el Sèrie 2 Cupè assoleix potències d’entre 184 i 374 CV. Tots els motors s’associen a un canvi Steptronic de vuit velocitats, que garanteix canvis ben precisos. Un model d’altes prestacions encapçalarà la gamma en el seu llançament a principis de l’any 2022.

Ajuts a la conducció.Ampliada respecte al model anterior, l’equipament inclou avís de col·lisió frontal de sèrie, informació del límit de velocitat, avís de canvi involuntari de carril i control de creuer amb funció de frenada.

Connectivitat. El Sèrie 2 ofereix serveis digitals avançats com l’assistent personal intel·ligent, la Digital Key, el Connected Music i les actualitzacions remotes del software. El Cockpit Plus ofereix el sistema de navegació Maps, basat en el núvol.

tracking