SEGRE

Kia EV6, estil de vida elèctric en el dia a dia

Com a primícia mundial, estrena un sistema de càrrega múltiple d'alta velocitat.

Kia EV6, estil de vida elèctric en el dia a dia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou cotxe elèctric de Kia, l’EV6, oferirà la millor experiència d’utilització i farà que l’estil de vida elèctric sigui una opció viable per a la mobilitat del dia a dia.

Com a primer vehicle exclusivament elèctric de Kia, ofereix temps de càrrega ràpids, accés a una àmplia xarxa de càrrega i una autonomia de 528 quilòmetres amb una sola càrrega. Fa gala de disposar del primer sistema multicàrrega del món capaç de carregar ràpidament 800 V i 400 V. En el cas de la càrrega ultraràpida, va del 10 al 80% en 18 minuts amb càrrega Ionity i Digital Charging Solutions.

Hi suma un espai interior líder en el seu segment i fins i tot pot actuar com a bateria mòbil per carregar aparells o altres vehicles elèctrics. Així, la bateria bidireccional permet a l’EV6 carregar electrodomèstics i altres vehicles elèctrics.

L’EV6 està dissenyat per oferir la millor experiència possible en un vehicle elèctric. La seua utilització serà tan senzilla i accessible com la d’un vehicle amb motor de combustió interna, però amb un impacte mediambiental reduït.

tracking