SEGRE

SssangYong Tivoli Grand, de vocació familiar

Cada un dels modes intel·ligents de conducció pot ser activat prement un botó. El sistema ajusta la potència del motor a les condicions de la carretera.

SssangYong Tivoli Grand, de vocació familiar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SsangYong actualitza la versió allargada del Tívoli, l’XLV, que passa a denominar-se Grand. la moderna carrosseria es prolonga fins a la part posterior aportant una línia robusta i dinàmica amb un toc esportiu. Els pilots posteriors led o defensa posterior amb llum antiboira són altres trets distintius del SUV, que es comercialitza amb sis colors monotò i sis combinacions d’aquests amb sostres en blanc o negre.

La seua aparença urbana no renuncia a un espaiós habitacle en el qual cap tot. De fet, el Tívoli Grand compta amb el maleter més gran de la seua classe, 720 litres, per transportar des del carro del nadó fins a bicicletes o pals de golf i alhora acomodar fins a cinc adults per viatjar a qualsevol destinació. Presideix l’habitacle un complet sistema d’infoentreteniment que ofereix als seus ocupants una fàcil connectivitat a través dels seus dispositius d’última generació comandats per Google Android Auto® i Apple Car Play®.

Al mercat espanyol desembarca només la versió amb tracció davantera i un motor 1.5 T gasolina, que entrega 163 CV. Es conjuga amb un canvi manual de sis marxes o, de forma opcional, un d’automàtic. Amb un pes de 1.405 kg per a les versions amb canvi manual i 1.425 kg per a aquelles equipades amb canvi automàtic, el Tívoli Grand registra un consum de 7,2 litres cada 100 quilòmetres per a les primeres i de 7,8 litres per a les últimes.

S’ofereix a Espanya amb quatre nivells d’acabat: Line, Urban Plus, Premium i Limited. El primer ja inclou elements com sis coixins de seguretat, ESP amb ajuda a l’arrancada i descens de pendents, avís i assistent de canvi de carril, barres de sostre, Bluetooth, climatitzador manual, control de velocitat, detector de fatiga, frenada autònoma d’emergència, lector de senyals de circulació o volant multifunció.

Conversió a GLP. Tot i que el Tívoli Grand de gasolina aconsegueix l’etiqueta C, la marca ofereix convertir aquest vehicle a GLP (en els seus propis serveis oficials i mantenint la garantia oficial de 5 anys o 100.000 km), cosa que li permetria assolir l’etiqueta Eco.

Seguretat. Totes les versions incorporen de sèrie avançats sistemes d’assistència a la conducció i detecció de riscos, des del sistema de Seguretat Activa SsangYong (SASS®) fins als seus set coixins de seguretat, passant pel programa electrònic d’estabilitat ESP.

tracking