SEGRE
Llums, canvis estètics i  novetats tecnològiques  en el Subaru EyeSight.

El Subaru Forester es renova

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Subaru ha posat al dia el Forester, introduint canvis estètics i alguna novetat tecnològica. De moment el nou model es limita al mercat japonès, si bé està previst que desembarqui a Europa en els propers mesos.

El frontal renova la fisonomia, a l’estrenar grups òptics amb un disseny més afilat, així com una nova graella i para-xocs.

A aquests se sumen llums antiboira led verticals en l’acabat Sport, així com més dissenys de llantes, ara de 18 polzades. D’altra banda, s’amplia la paleta de colors disponibles per a la carrosseria amb els tons Cascade Green Silica, Autumn Green Metallic i Brilliant Bronze Metallic.

A l’habitacle, només canvia la tapisseria, ara de cuir Nappa bitò. Més evolució s’aprecia en el pla tecnològic. I és que el Subaru EyeSight millora amb l’arribada d’una actualització de software i amb la incorporació d’una càmera davantera amb un angle de visió més gran.

Propulsen el Forester motors ja coneguts al mercat nipó. Com a punt de partida, el 2.0 e-Boxer híbrid de 150 CV, que ara incorpora l’e-Active Shift Control de sèrie. Pujant un esglaó, en la versió Sport, es troba el gasolina 1.8 turbo tetracilíndric de 174 CV. Com és marca de fàbrica de Subaru, totes dos variants compten amb el sistema de tracció integral Symmetrical All-Wheel Drive.

Pel que fa al nivell dinàmic, la suspensió té una nova posada a punt que està centrada a millorar la qualitat de rodatge i augmentar el confort dels passatgers.

Finalment, l’e-Active Shift Control, el sistema per seleccionar diferents modes de conducció ara l’equipen totes les versions amb el sistema de propulsió híbrid e-Boxer i ha millorat la recuperació a la sortida dels revolts.

Xmode. Amb ell, el Forester desenvolupa tot el potencial de la conducció. Permet seleccionar el mode Snow/Dirt per a superfícies amb neu, pols o graveta o el mode Snow/Mud, per a carreteres perilloses en les quals els pneumàtics queden atrapats.

Connectada. Es pot disfrutar dels avantatges de la connectivitat amb serveis com Apple CarPlay i Android Auto. Altres elements excel·lents són la pantalla multifunció, monitors de vista frontal i lateral o càmera de visió posterior.

tracking