SEGRE

Ford Mustang Mach-E GT, l'elèctric d'alt rendiment

El motor 0 emissions ofereix fins a 487 CV i 860 Nm, amb els quals és capaç d'accelerar de 0 a 100 km/h en 3,7 segons.

Ford Mustang Mach-E GT, l'elèctric d'alt rendiment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ford Mustang Mach-E GT, la versió més estimulant del nou SUV totalment elèctric de Ford, ja està disponible per a comandes al mercat europeu. Impulsat per un parell motor superior al de qualsevol vehicle Ford produït en sèrie a Europa, pot accelerar de 0 a 100 km/h en 3,7 segons.

Tracció a les quatre rodes i bateria elèctrica, avançada suspensió MagneRide 2 i sistema de frenada d’altes prestacions es combinen per aconseguir una agilitat pròpia d’un esportiu.

A més, el nou Modo3 Untamed Plus està dissenyat per ajudar els conductors a equilibrar la potència del motor en un circuit ajustant alhora la tracció i el control d’estabilitat. D’aquesta manera, ofereix una experiència de conducció més emocionant.

Equipat de sèrie amb bateria d’autonomia estesa de 88 kWh, el Mustang Mach-E GT permet als entusiastes de la conducció gaudir de 500 quilòmetres d’autonomia purament elèctrica.

La càrrega amb fins a 150 kW pot afegir una mitjana de 99 quilòmetres d’autonomia de conducció amb uns deu minuts de càrrega, i carregar des del 10% fins al 80 per cent de la capacitat de la bateria en aproximadament quaranta-cinc minuts.

L’especificació a mida inclou seients esportius Ford Performance, llantes d’aliatge de vint polzades, colors exclusius i un estil de carrosseria únic, en el qual destaca una graella de policarbonat amb efecte 3D.

A l’interior de l’espaiós i ergonòmic habitacle, una pantalla tàctil Full HD de 15,5 polzades interactua amb la nova generació del sistema de comunicació i entreteniment Sync de Ford7, que realment aprèn dels comportaments del conductor.

Els seients esportius estan dissenyats amb l’objectiu d’oferir un bon suport durant la conducció.

A més a més, el model inclou un sistema de so B&O de deu altaveus i tecnologia de porta posterior de mans lliures per facilitar l’accés al maleter posterior de 402 litres, així com un sostre panoràmic de vidre opcional. Les entregues del Mustang començaran a finals d’aquest any.

Assistència. Inclou de sèrie tecnologies avançades d’assistència a la conducció com el control de creuer adaptatiu intel·ligent amb Stop & Go i centrament en carril o el sistema de manteniment de carril amb assistència en punt cec.

Suspensió adaptativa.Està ajustada a les carreteres europees i les expectatives del conductor. Controla electrònicament el fluid de l’interior de l’amortidor per respondre en temps real a les condicions de la carretera.

tracking