SEGRE

Mobilize Limo, la nova berlina 100% elèctrica per a taxis i VTC

Es comercialitzarà únicament amb forfets i ofertes de mobilitat a la carta.

Mobilize Limo, la nova berlina 100% elèctrica per a taxis i VTC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mobilize revela Limo, una berlina de 4 portes i 4,67 metres de llarg amb motorització 100% elèctrica destinada a taxis i VTC. Es comercialitzarà únicament amb forfets i ofertes de mobilitat a la carta.

Mobilize Limo és fruit de la joint venture creada per Renault Group i Jiangling Motors Group Co., Ltd (JMCG) el 2018. Aquest nou model es presentarà en primícia mundial a l’estand Renault del saló de Munic en ocasió de la jornada especial dedicada a Mobilize el 8 de setembre.

A continuació, es desplegarà una flota de 40 Mobilize Limo per validar els serveis que es comercialitzaran a partir del segon semestre del 2022 a Europa.

A Europa, el mercat del ride-hailing (taxis i VTC) està en ple creixement: s’espera que tingui un pes de 50.000 milions d’euros el 2030, davant dels 28.000 milions actuals. Es tracta així mateix d’un mercat que s’ha d’electrificar ràpidament i massivament. Els models elèctrics seran indispensables per accedir al centre de les ciutats sotmeses a restriccions de circulació, en especial a les zones de baixes emissions (ZFE).

tracking