SEGRE

Peugeot 308 SW, un nou membre a la família

Disposa de motoritzacions híbrides endollables, gasolina i dièsel.

Peugeot 308 SW, un nou membre a la família

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Peugeot amplia la gamma 308 amb la incorporació del 308 SW, un innovador vehicle destinat a ser el nou rostre de la firma del lleó. Compta amb cartes com el seu singular carrosseria, el seu atrevit perfil lateral, una sofisticada part posterior i una substancial millora de l’eficiència general del vehicle, a la qual cosa se sumen ostentacions tecnològiques com un sistema d’infoentreteniment d’última generació i ajuts a la conducció.

Un cop d’ull revela l’evolució respecte al 308 original. Presenta un perfil més baix, (1,44 metres) i guanya distància entre eixos (2,73 m) i longitud (4,64 m).

La part posterior compta amb el disseny dels pilots led més aerodinàmics, mentre que la graella davantera acull el nou escut de la marca, amagant el radar per als ajuts a la conducció.

Accedint a l’interior, s’aprecia la gran modularitat amb múltiples solucions per a una configuració òptima. Tecnològicament, sobresurt el nou sistema d’infoentreteniment Peugeot i-Connect. A més, disposa d’altres elements característics, com el seu nou volant compacte, la seua pantalla tàctil de 25,4 cm integrada al centre del tablier i el seu quadre d’instrumentació digital en tres dimensions des de GT.

En motors, l’oferta disponible comença des de l’acabat Active Pack que, com a novetat, oferirà la motorització PHEV 180. Per la seua part, l’oferta híbrida distingeix dos opcions. Una, la Hybrid 225 e-EAT8, que combina un motor de gasolina de 180 CV amb un d’elèctric de 110, amb el qual assoleix fins a 59 quilòmetres d’autonomia 100% elèctrica. Una altra és la 190 e-EAT8, fruit de conjugar un motor de gasolina de 150 CV amb un d’elèctric de 110 CV, que li permet una autonomia de 60 quilòmetres. Els clients podran optar per dos tipus de carregadors, de 3, 5 kW i de 7,4 kW. Amb aquests, els temps de càrrega oscil·len entre 1,55 hores en una estació fins a les 7,05 hores amb un endoll estàndard. Els híbrids poden acollir-se al pla Moves III.

I-Connect. Dotat de TomTom, afegeix el comandament OK Peugeot en el llenguatge natural que permet accedir a l’infoentreteniment. El sistema incorpora la funció Mirroring sense fil, amb què poden connectar-se dos telèfons via Bluetooh alhora.

Semiautònom. Fa un pas més cap a la conducció semiautònoma amb el pack Drive Assist 2.0. L’ajuda al manteniment en carril afegeix noves funcions, com per exemple el canvi de carril semiautomàtic o l’adaptació de velocitat en revolt.

tracking