SEGRE

Mercedes AMG estrena un híbrid d'altes prestacions

Tecnologia procedent de la Fórmula 1 equipa el GT 63 SE Performance.

Mercedes AMG estrena un híbrid d'altes prestacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Comença la producció en sèrie del primer model híbrid d’altes prestacions de Mercedes AMG, equipat amb tecnologia procedent de la Fórmula 1. El seu concepte tècnic inclou una configuració específica de propulsió híbrida amb motor elèctric i bateria juntament amb l’eix posterior, així com una bateria d’altes prestacions de desenvolupament propi.

Gràcies al disseny específic de la cadena cinemàtica, el Mercedes AMG GT 63 SE Performance ofereix un consum de combustible combinat de 8,6 litres cada 100 quilòmetres, amb unes emissions de CO2 de 196 g/km. L’operació en paral·lel d’un motor V8 biturbo de 4,0 litres amb un motor elèctric genera una potència combinada de 843 CV. La resposta immediata de la propulsió elèctrica a l’eix posterior, l’augment ràpid del parell i la distribució millorada del pes entre els eixos són la clau d’una experiència de conducció nova, amb alt dinamisme. L’autonomia elèctrica de dotze quilòmetres suposa un radi d’acció adequat per a la conducció diària, per exemple, en ciutat o en zones residencials.

Per la seua part, el lloc de conducció widescreen incorporat de sèrie disposa del sistema multimèdia MBUX amb visualitzacions i funcions específiques per a la propulsió híbrida. El conductor pot consultar al quadre d’instruments l’autonomia elèctrica, el consum elèctric, la potència i el parell del motor elèctric i la temperatura de la bateria i del motor elèctric, entre altres conceptes.

tracking