SEGRE

Toyota Yaris Cross Electric Hybrid, totcamí amb tracció total

Incorpora de sèrie un selector manual del mode de conducció, i es pot elegir entre Trail (pista) i Snow (neu)

Toyota Yaris Cross Electric Hybrid, totcamí amb tracció total

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les primeres unitats del Toyota Yaris Cross Electric Hybrid desembarquen als concessionaris espanyols. Inicia la seua singladura comercial amb cinc acabats: Business Plus, Active Tech, Style, Adventure i Premiere Edition.

El distingeix ser l’únic totcamí híbrid elèctric del segment B que ofereix tracció total, que es beneficia de l’experiència de Toyota després d’idear aquest concepte ja fa 25 anys, amb el RAV4 i més recentment amb el C-HR.

Aquest sistema de tracció total intel·ligent alterna automàticament la tracció a les rodes de davant o a les quatre rodes en funció de les condicions de la via, amb la qual cosa ofereix més cotes de seguretat. D’altra banda, incorpora de sèrie un selector manual del mode de conducció, i es pot elegir entre Trail (pista) i Snow (neu).

Com a membre de la família Yaris, la variant s’ha desenvolupat sobre la nova plataforma GA-B del Yaris Electric Hybrid, si bé ofereix una posició de conducció més elevada i més distància lliure a terra. D’aquesta manera garanteix un tacte de conducció únic i un confort de marxa excel·lent.

El nou model compta amb la motorització híbrida elèctrica que caracteritza Toyota, amb un motor 1.5 litres i un d’elèctric que, en conjunt, rendeixen 116 CV. El consum combinat és de 4,6-5 l/100 km, en funció de l’acabat que es triï. Aquest Yaris és tan espaiós com pràctic. Si bé el maleter ofereix gran capacitat, si es necessita més espai, el sistema de seients posteriors plegables permet equilibrar les necessitats dels passatgers amb les de càrrega. A més, compta amb una porta posterior elèctrica, útil quan es tenen les mans ocupades.

L’arribada del Yaris Cross Electric Hybrid suposa a més novetats en MyT, l’app de serveis connectats de Toyota. Així doncs, els propietaris podran bloquejar i desbloquejar els panys i activar els llums d’emergència de forma remota des de l’smartphone.

Seguretat. Disposa de l’última versió del sistema Toyota Safety Sense, amb dispositius com el sistema de seguretat precol·lisió amb detecció de vehicles, detecció de vianants, detecció de ciclistes o detecció d’obstacles en interseccions.

Smart Connect. Novetat dins de la gamma, ofereix una connectivitat total amb dispositius mòbils. A través de la pantalla tàctil, vincula l’smartphone mitjançant Apple CarPlay® o Android Auto™ de forma molt senzilla i mitjançant un codi QR.

tracking