SEGRE

Kia Sportage, un pioner SUV amb adn europeu

La nova variant híbrida endollable s'uneix a la gamma Sportage amb una gran eficiència i un mode elèctric de 0 emissions.

Kia Sportage, un pioner SUV amb adn europeu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kia presenta el nou Sportage destinat ex professo per al mercat europeu. Desenvolupat sobre una nova arquitectura, és el resultat d’un avançat programa d’enginyeria que ha generat una distància òptima entre eixos, així com unes dimensions i proporcions ideals per a les carreteres europees.

Exhibeix un disseny exterior elegant, amb un gràfic a la graella que inclou tot l’ample del frontal. A la part posterior, el disseny flueix cap als llums posteriors.

Com a primícia, hi ha disponible un sostre de color negre que accentua encara més el caràcter esportiu. Depenent de l’equipament, el nou model pot muntar llantes d’aliatge de 17, 18 o 19 polzades.

A l’interior fusiona la tecnologia més avançada amb elements de disseny.

Presideix l’habitacle una pantalla corba integrada que genera gràfics molt precisos. Gràcies a incorporar l’últim en connectivitat, l’Sportage es beneficia de la recepció online dels últims mapes o actualitzacions del software.

L’espai interior dona com a resultat unes mesures líders en el seu segment d’espai per a les cames, cap i capacitat d’equipatge. De fet, és capaç d’augmentar de 591 a 1.780 litres a l’abatre els seients posteriors. A més, els ocupants poden disfrutar d’un so totalment envoltant. El nou Sportage equipa sistemes de propulsió híbrids d’última generació. Tant l’híbrid (HEV) com l’híbrid endollable (PHEV) són uns SUV ecològics. L’híbrid combina un motor 1.6 T-GDI de 180 CV amb un d’elèctric de 44,2 kW que eleven la potència total a 230 CV.

Per la seua part, el PHEV compta també amb el motor 1.6, al qual afegeix una bateria de 13,8 kW fins a assolir els 265 CV de potència total. Els moderns i nets motors de combustió interna, gasolina i dièsel, també estan disponibles en diverses versions d’eficiència i potència, des de 115 fins a 180 CV. La caixa de canvis és manual de 6 velocitats o automàtica de 7 velocitats.

Totes les variants europees de l’Sportage estan equipades amb la tecnologia Idle Stop-and-Go de Kia, que apaga el motor quan el cotxe està parat, estalviant combustible.

Per crear una experiència de conducció dinàmica, l’Sportage estrena innovadores tecnologies. Una suspensió controlada electrònicament proporciona un confort òptim gràcies al control de l’amortiment en temps real.Un nou model Terrain confereix a l’Sportage una excel·lent capacitat per transitar sobre neu, fang o sorra, la qual cosa permet als propietaris realitzar activitats més aventureres.

Kia Connect. Els usuaris poden connectar-se amb el seu cotxe a distància a través de l’app Kia Connect. Amb aquesta operació s’accedeix a funcions com Kia Live, la navegació i reconeixement de veu online o la integració del calendari des de l’smartphone.

ADAS. La tecnologia de sistemes avançats d’assistència a la conducció, Drive Wise, contribueix que l’Sportage eviti perills i protegeixi els ocupants i altres usuaris. Compta amb assistència per evitar col·lisions amb la funcionalitat de gir en cruïlles.

tracking