SEGRE

El Hyundai i30 N es renova per assegurar la diversió al volant

Amb la versió d'accés, porta transmissió 6MT i entrega una potència màxima de 250 CV. En l'acabat Performance, el motor entrega 280 CV.

El Hyundai i30 N es renova per assegurar la diversió al volant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hyundai renova l’i30 N amb una sèrie de millores de disseny i dinàmica de conducció. Està equipat amb materials més lleugers, la qual cosa es tradueix en més agilitat i un millor maneig. Igual que l’antecessor, el nou i30 N està disponible en carrosseria de cinc portes i fastback (dos volums).

Per primera vegada, està disponible amb la caixa de canvis N DCT, una transmissió de doble embragatge i vuit velocitats que ofereixen palanques de canvi i permeten incorporar tres noves funcions N d’alt rendiment per a una experiència de conducció encara més esportiva.

Exteriorment, incorpora nous fars de led amb llums de conducció diürna en forma de V i un elegant para-xocs amb set colors exteriors. El nou i30 N està disponible en una àmplia varietat d’opcions de personalització per adaptar-se als gustos i tipus de conducció. Els sofisticats materials de l’interior i les insercions metàl·liques subratllen el caràcter elegant de l’i30 N i la seua vinculació amb el món de la competició. Els seients són de color negre i poden ser de tela (250 CV) o d’ant artificial i cuir (Fastback N Performance). L’enfocament del disseny interior pretén connectar el conductor amb el vehicle en tots els punts de contacte.

L’i30 N equipa un motor 2.0 turbo alimentat de quatre cilindres, associat a una transmissió manual de sis velocitats (6MT) o a una de doble embragatge de vuit velocitats (N DCT). L’N DCT incorpora tres noves funcions N d’alt rendiment per a una experiència encara més esportiva: N Power Shift, N Grin Shift i N Track Sense Shift.

El nou i30 N incorpora una suspensió controlada electrònicament (ECS) així com un sistema de direcció reajustat. De la mateixa manera que el seu predecessor, el renovat i30 N està equipat amb trets de conducció d’alt rendiment, com la funció Rev Matching, el Launch Control o la barra antitorsió situada a la part posterior.

tracking