SEGRE

Peugeot 208 Allure, eficiència, tecnologia i equipament

Incorpora elements com el climatitzador automàtic o càmera de visió posterior de 180 graus.

Peugeot 208 Allure, eficiència, tecnologia i equipament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acabat Allure en el Peugeot 208 posa de manifest tant el disseny únic del model com les seues qualitats dinàmiques, amb elements d’estil i equipaments que permeten gaudir al màxim de les prestacions.

Si el 208 és una aposta per la llibertat de moviments i un plaer de conduir sostenible, la seua gamma de motors gasolina PureTech destaca per la seua eficiència i el baix nivell d’emissions.

Dos característiques que són molt presents tant en la mecànica PureTech 75, amb caixa manual, amb un consum de

5,3 l/100 km, com en les versions manual i automàtica del motor PureTech 100, amb unes xifres que arranquen en els

5,1 l/100 km. L’oferta comercial d’aquest acabat es completa amb una versió dièsel BlueHDi 100 i el Peugeot e-208 Allure, 100% elèctric.

L’acabat Allure se situa al centre del segment. Incorpora climatitzador automàtic, encesa automàtica de fars, fre de mà elèctric, eixugaparabrises davanter amb activació automàtica i retrovisors tèrmics amb regulació i plegat elèctrics. En l’apartat estètic compta amb llantes diamantats d’aliatge de 16” Soho, en les versions tèrmiques, llums posteriors de tipus led i vidres posteriors sobretintats.

Si a més es vol comptar amb les tecnologies d’ajuda a la conducció més avançades, l’alternativa és l’acabat Allure Pack, que va un pas més enllà amb equipaments com la càmera de visió posterior 180º Visiopark 1 i el sistema de trucada d’assistència i emergència localitzada.

tracking