SEGRE

Honda HR-V, o com combinar confort, agilitat i plaer al volant

Preveu arribar al mercat espanyol el primer trimestre del 2022, només amb motorització híbrida.

Honda HR-V, o com combinar confort, agilitat i plaer al volant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maximitzar el confort i l’experiència de conducció és l’objectiu del renovat Honda HR-V, que preveu arribar al mercat espanyol el primer trimestre del 2022.

Compta amb una elegant silueta d’estil SUV cupè i el seu modern disseny segueix la línia d’altres models recents d’Honda. L’espaiós i versàtil interior està dissenyat per adaptar-se a l’estil de vida dels clients, i inclou materials i elements de gran qualitat.

En comparació amb el predecessor, presenta una carrosseria més rígida i es beneficia de millores en la suspensió, la direcció i els frens. Això permet respondre de forma més precisa a les accions del conductor. Comercialitzat únicament amb motorització híbrida, el nou HR-V incorpora el grup e-HEV de dos motors ja vist al Jazz, si bé s’ha augmentat la potència a 131 CV.

A la bateria augmenta la densitat d’energia, així com el nombre de cel·les, que s’ajusta al que requereix un SUV. Ofereix unes emissions de CO2 de 122 g/km i un consum de combustible de 5,4 litres cada 100 quilòmetres.

El sistema híbrid incorpora tres modes de conducció intercanviables que s’activen de manera automàtica segons les condicions de conducció. D’altra banda, fruit d’un augment de la rigidesa de la carrosseria, i més distància entre eixos, guanya estabilitat. Per això es genera una conducció més uniforme, alhora que es redueixen les vibracions.

La versió d’entrada Elegance inclou de sèrie llums led, seients davanters calefactats, llantes de 18” i connectivitat avançada, entre d’altres. Per sobre, l’acabat Advance afegeix porta posterior, mans lliures amb funció Walk Away Close, volant calefactable, i tapisseria pell/tèxtil. I la versió superior, Advance Style suma àudio prèmium, carregador sense fil i elements singulars com carrosseria exterior bitò i detalls de color taronja a l’interior.

Honda Sensing. El conjunt de seguretat incorpora un paquet de tecnologies d’assistència a la conducció líder en la seua classe. Afegeix el control de descens en pendent, per a més control en pendents pronunciats i superfícies relliscoses.

Connectivitat. Els propietaris del nou HR-V també disposaran de connectivitat avançada mitjançant una pantalla tàctil de 9” que permet la connexió via Apple CarPlay (per Bluetooth, wifi o cable) i Android Auto (cable).

tracking