SEGRE
Incorpora el nou frontal de la marca, l'Opel Vizor.

Opel Grandland, tecnològic i audaç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elegantment esportiu, amb intuïtius comandaments de control i innovadores tecnologies, així és el nou Opel Grandland. Amb el cent per cent digital Pure Panel, el nou model ofereix al conductor una experiència diferent al lloc de conducció.

El vaixell insígnia dels SUV d’Opel estrena tecnologies i sistemes d’assistència a la conducció fins ara reservats a vehicles de segments superiors. Especialment amb la il·luminació matricial IntelliLux LED® Pixel completament adaptativa, amb un total de 168 díodes led.

Aquesta tecnologia, que procedeix de l’Insignia, estableix nous nivells en la categoria del Grandland. El mateix passa amb la visió nocturna Night Vision, que s’estrena a la marca. El sistema detecta vianants i animals en la foscor a una distància de fins a cent metres i avisa el conductor de la seua presència. L’assistent de posició a la carretera semiadaptatiu manté el Grandland al centre del carril i guarda la distància amb el vehicle que el precedeix. El nou Grandland també incorpora l’Opel Vizor, el nou frontal de la marca.

tracking