SEGRE

Citroën Ë- Berlingo Van, confort i autonomia sense emissions

Amb un motor que desenvolupa 136 CV, la seua autonomia ascendeix fins als 275 quilòmetres.

Citroën Ë- Berlingo Van, confort i autonomia sense emissions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Citroën conclou l’electrificació de la seua gamma de vehicles comercials amb l’arribada al mercat espanyol de la versió “zero emissions” del seu furgó més emblemàtic: el nou Citroën ë-Berlingo Van. Aquest nou model elèctric made in Spain s’inspira en les necessitats de professionals, comerciants, pimes, administracions o grans flotes que necessiten moure’s amb agilitat tant en ciutat com a la carretera.

El nou ë-Berlingo Van es distingeix de les versions tèrmiques d’aquest model pels seus monogrames exteriors, un quadre d’instruments digital de 10”, el selector de modes de conducció amb funció brake... i un motor elèctric que desenvolupa 136 CV. La seua bateria de ions de liti de 50 kWh porta la seua autonomia fins als 275 quilòmetres, segons el protocol WLTP. Un altre dels seus grans avantatges és el menor cost d’ús: el seu manteniment és un 30% més econòmic que el d’un Berlingo Van equipat amb motor dièsel.

El nou Citroën ë-Berlingo Van ofereix “conducció a la carta”, amb tres modes diferenciats: Power, que treu el màxim partit a les prestacions quan el vehicle està al màxim de càrrega, Normal i Eco, que optimitza, abans que res, l’autonomia i la despesa d’energia.

Com la gamma tèrmica del Berlingo Van, el nou Citroën ë-Berlingo Van disposa d’un volum útil de fins a 4,4 m3 i permet carregar objectes de fins a 3,44 m de llarg (talla XL) o 3,09 m de longitud (talla M), amb la possibilitat d’afegir la modularitat de la cabina Extenso®.

tracking