SEGRE

Mercedes-Benz Citan, màxima polivalència en el dia a dia

Les portes corredisses laterals d'obertura àmplia permeten accedir i carregar amb facilitat.

Mercedes-Benz Citan, màxima polivalència en el dia a dia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dimensions ajustades amb una gran quantitat d’espai i volum de càrrega. Són dos dels trets distintius de la nova Mercedes-Benz Citan, disponible com a furgó i com a Tourer, si bé més endavant s’introduiran altres versions amb batalla llarga i la mixta.

Proporcions equilibrades i una atractiva configuració de les superfícies caracteritzen el disseny, en el qual sobresurten les portes corredisses opcionals d’obertura àmplia tant en el costat dret com esquerre. Unit al baix llindar de càrrega, permet accedir còmodament a l’interior i carregar amb facilitat el vehicle.

A banda del plafó separador fix entre la cabina del conductor i l’espai de càrrega, s’ofereix també una solució giratòria.

El seient de l’acompanyant és abatible, la qual cosa permet obtenir una superfície plana. Per la seua part, el banc de seients posteriors es pot dividir en relació 1/3 a 2/3 i abatre’s.

Per desenvolupar la Citan, Mercedes-Benz ha donat una gran importància al confort típic de la marca, ja que afavoreix una conducció més relaxada que permet concentrar-se més en el trànsit. Hi contribueixen també equipaments ja coneguts en turismes, com Thermotronic, la funció d’arrancada Keyless-Go i el fre d’estacionament elèctric.

Tant la variant furgó com la Tourer s’ofereixen en línies d’equipament Base i Pro. En el seu llançament, pot escollir-se entre tres motors dièsel i dos de gasolina, amb baixos nivells de consum. i potències que inclouen des dels 75 fins als 131 CV. Tots els propulsors es combinen amb una funció de parada/arrancada Eco.

Pel que fa als gasolina i dièsel més potents, s’ofereix també un canvi de doble embragatge de set velocitats DCT.

En el segon semestre del 2022 es llançarà la versió elèctrica eCitan, que es preveu amb una autonomia de 285 quilòmetres. La bateria es carregarà del 10 al 80% en 40 minuts.

Seguretat. A banda d’ABS i ESP, la Citan disposa, entre altres dispositius, d’ajuda a l’arrancada en pendents, assistent per a vent lateral, advertència de cansament o trucada d’emergència. I és pionera en sistemes de retenció a l’incloure un airbag central.

MBUX. Igual que la Sprinter i els turismes MB, la Citan equipa com a opció el sistema d’infoentreteniment MBUX, de maneig intuïtiu, software amb capacitat d’aprenentatge o pantalles de resolució. Pot ampliar-se amb Hey Mercedes.

tracking