SEGRE

BMW Sèrie 2 Active Tourer, funcional i més dinàmic

Tres variants estaran disponibles des del seu llançament el febrer del 2022.

BMW Sèrie 2 Active Tourer, funcional i més dinàmic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La funcionalitat, el plaer de conduir característic de BMW i un enfocament extremament progressiu caracteritzen el nou Sèrie 2 Active Tourer. La segona generació desprèn una presència imponent gràcies a l’inconfusible llenguatge de disseny de BMW.

El seu interior, profundament redissenyat, combina una gran varietat de possibilitats d’ús amb una moderna geometria i la nova pantalla BMW Curved Display, a l’estil del BMW iX. A més, és una referència quant a innovacions en tecnologies de propulsió, assistència al conductor, control, operació i connectivitat.

Tres variants del model amb tracció davantera i potències que van de 136 CV a 170 CV estaran disponibles des del seu llançament el febrer del 2022. Els motors de combustió actualitzats augmenten el plaer de conduir i redueixen el consum de combustible així com les emissions, i l’última generació de la caixa de canvis de doble embragatge Steptronic de set velocitats incrementa igualment l’eficiència.

En el BMW 220i Active Tourer debuta una nova versió de la tecnologia d’hibridació mitjana de 48 volts, amb un consum de combustible combinat de l’ordre de 6,5 - 5,9 l/100 km.

D’altra banda, el motor elèctric integrat a la caixa de canvis automàtica col·labora amb el motor de combustió amb un augment de potència de 19 CV. El model es fabricarà a la planta de BMW Group a Leipzig i la seua plataforma està dissenyada per acollir tant motors de combustió com elèctrics.

tracking